Főoldal Filmek A Disney+ decemberi megjelenései
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

532
Disney Plus

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévésorozatokat és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak.

Idén decemberben nem menekülhet sorsa elől a Disney+, hiszen megérkezik a várva várt Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson and the Olympians) című eredeti sorozat, valamint a legújabb Lucasfilm Indiana Jones-film (kizárólag a Disney+-on) is. Természetesen rengeteg ünnepi szórakozásra is számíthatsz a Disney+-al, hiszen a teljes Reszkessetek, betörők! (Home Alone) és a Drágán add az életed! (Die Hard) kollekció elérhető a sok más tartalom mellett!

Az új vígjáték, a Drámatábor éppen időben érkezik, hogy mindenkit felvidítson ezeken a hosszú, sötét estéken. Egyébként a film sztárjai, Ayo Edebiri és Molly Gordon FX A mackó című sorozatban is láthatóak, amelynek 1. és 2. évadát most a Disney+-on streamelhetitek!

Percy Jackson és az olimposziak – December 20.

Percy Jacksonnak veszélyes próbát kell kiállnia. Szörnyek célpontjaként nagy sietve és isteneket átverve utazza át egész Amerikát, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámtőrjét, és megállítson egy kitörőben lévő háborút. Miután elveszíti anyját, Percy a félvér táborban húzza meg magát, mely félisten gyerekeknek nyújt menedéket. Itt azonban bizonyítania kell, és ráébredve, hogy maga is félisten, szembe kell néznie származásával. Ez az út egészen az alvilágig vezeti Percyt, ahová társai Annabeth és Grover kísérik. Utazása egyre közelebb hozza Percyt a válaszokhoz, amiket igazán keres: hogyan illeszkedjen be egy olyan világba, ahol nem érzi otthon magát, találkozhat-e újra anyjával, és megismerheti-e valódi sorsát.

Indiana Jones és a sors tárcsája – December 15.

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a klasszikus filmsorozat utolsó részében, és egy nagy, lebilincselő kaland során bejárja a világot. Indiana Jones (Ford) újra olyan kihívással találja szemben magát, amely próbára teszi az erejét és a türelmét. Mindent kockára tesz, hogy útját állja azoknak, akik a saját önös érdekeiktől vezérelve meg akarják változtatni a történelem menetét egy ősi tárcsa segítségével. A többek közt Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones és Mads Mikkelsen szereplésével készült, lenyűgöző szereplőgárdát felvonultató Indiana Jones és a sors tárcsája egy szüntelen hullámvasút! Az izgalmas zárórészt James Mangold rendezte, valamint Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp és James Mangold írta George Lucas és Philip Kaufman karakterei alapján.

Drámatábor – December 6.

A Tony-díjas Ben Platt és Molly Gordon a Drámatábor című új, eredeti vígjáték főszereplője Amos és Rebecca-Diane szerepében; régi jóbarátok és drámaoktatók egy lerobbant táborban New York állam északi részén. Amikor megérkezik a hozzá nem értő techszakember, Troy, hogy vezesse – és földbe állítsa – a vállalkozást, Amos, Rebecca-Diane és a színpadmester, Glenn összefog a dolgozókkal és a diákokkal, és egy mesterművet állítanak színpadra, hogy megmentsék szeretett nyári táborukat.

The Naughty Nine: Jobb lopni, mint kapni – December 29.

Karácsony reggelén a csintalan ötödikes Andy arra ébred, hogy nem kapott ajándékot a Mikulástól. Rájön, hogy valószínűleg a rossz gyerekek listájára került, de úgy érzi, igazságtalanul. Úgy dönt, hogy keres nyolc másik gyereket, akik ugyanebben a cipőben járnak, hogy segítsenek neki végrehajtani egy jól kieszelt rablást az Északi-sarkon, a Mikulás falujában, hogy megszerezzék a megérdemelt ajándékaikat.

Mi lenne, ha…? 2. ÉVAD – December 22.

A Mi lenne, ha…? második évada folytatja az utazást, ahogy a Figyelő, Uatu végigvezeti a nézőket a hatalmas multiverzumon, és bemutatja a vadonatúj és az ismerős arcokat az egész Marvel univerzumban. A sorozat klasszikus Marvel mozis pillanatokat kérdőjelez meg, vizsgálja újra és forgatja ki a már jól megszokott hihetetlen szinkronszínészgárda segítségével. Megannyi sztár tér ismét vissza ikonikus szerepeibe, az olyan, a rajongók által is kedvelt karakterekbe, mint például Nebula, Hela és Happy Hogan. Az epizódok rendezője Bryan Andrews executive producer, a vezető író pedig AC Bradley executive producer.


A legjobb karácsony együtt: Nem számít, hogyan ünnepelsz a karácsonyi időszakban, a Disney+ mindenki számára tartogat valamit. A Télapuktól a Percy Jackson és az olimposziakig, valamint a Drágán add az életed! és a Reszkessetek, betörők! teljes gyűjteményétől kezdve az egész család számára kínálunk filmeket és sorozatokat.

A legjobb sorozatok, amiket ledarálhatsz: Lemaradtál az idén bemutatott sorozatainkról? A karácsony és a szilveszter közötti időszak a tökéletes alkalom arra, hogy beizzítsd a konyhát az FX A mackó első két évadával, megoldj egy gyilkossági rejtélyt a Gyilkos a házban harmadik évadával, nézz be a The Kardashians csillogó világába, vagy less be a futball kulisszái mögé az FX Üdv Wrexhamben! című sorozat segítségével.

NON-STOP ÚJ SOROZATOK 2024-BEN

  • Star Wars: The Acolyte
  • FX Shōgun
  • Echo – 2024. február
  • Cristóbal Balenciaga – 2024 január 10.
  • FX A Mackó 3. évad – 2024 január 19.
  • The Artful Dodger
  • A rendkívüli 2. évad – 2024 január 17.
  • Black Cake

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.