Image default
Előzetesek

A Disney bemutatta az első előzetest az előszereplős Dumbo-filmből

A Disney kiadta az első előzetest a Tim Burton rendező élőszereplős Dumbo-film feldolgozásból.

Ki ne ismerné a klasszikus Dumbo című kis elefántot a rajzfilmekből, amiből most egész estés mozifilmet készít a Disney. A megtiszteltetés Tim Burton rendezőt érte, ugyanis őt kérte fel a mikiegeres cég, hogy készítsen élőszereplős feldolgozást Dumbóból, ami nemcsak a kicsiket, hanem a felnőtteket is elvarázsolja a mozikban.

A stílus nem áll távol Burtontől, hiszen ő készítette az Alice Csodaországban részeket is a Disneynek, inkább Ehren Kruger neve adhat némi aggodalomra okot, aki a Transformers franchise második, harmadik és A kihalás kora részeket írta, de az ő nevéhez fűződik a Páncélba zárt szellem vagy A kör első és második része. Talán a stúdió ezt azzal próbálja kompenzálni, hogy csupa A-listás színészeket válogatott be a produktumra, hiszen az alkotás neve mellett olyan sztárok neveit olvashatjuk, mint Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito és Eva Green.

Tim Burton rendező Dumbo alkotását 2019. március 29-én mutatják be a tengerentúlon.

Még több a témában...

Pókember: Hazatérés – Hazaértünk, holnap érkezik az első előzetes

Czanik Gergely

A hírek szerint hamarosan láthatunk valamit a Star Wars 8-ból

Star Wars Hungary

K-2SO droid is megmutatta magát az Empire Magazin-ban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább