Főoldal Filmek A Disney 100. születésnapja alkalmából nagyszabású kampányra készül
Filmek

A Disney 100. születésnapja alkalmából nagyszabású kampányra készül

A Kívánság című filmmel kezdetét vette a Disney ünnepi kampánya.

359
The Walt Disney
Forrás: Disney

A Disney a mai napon elindítja a Teljesüljön Minden Kívánságod című ünnepi kampányát, amely a kívánságok erejére összpontosít a vállalat 100. évfordulójának évében. A kampány részét képezi az Ünnepi kívánság című élőszereplős ünnepi videó, amelyet a Walt Disney Animation Studios hamarosan megjelenő, Kívánság című filmje ihletett, és amely több mint 50 országban kerül bemutatásra.

A Grammy-díjas nigériai/brit rendező, Meji Alabi rendezte reklámot teljes egészében Dél-Afrikában forgatták, a jelenetek pedig hat földrajzi helyszínt és nyelvet mutatnak be. A film a világ különféle tájain élő emberek történeteit meséli el, akiknek minden vágyuk, hogy a szeretteikkel tölthessék az ünnepeket, és feleleveníthessék az ünnepi hagyományokat.

A rendező, Meji Alabi így nyilatkozott: “Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen remek csapattal dolgozhattam együtt a Disney idei ünnepi kampányán. A forgatás során számos kiemelkedő pillanatban volt részem, de a legemlékezetesebb talán az volt, amikor a dél-afrikai gyerekkórus dalra fakadt. Szó szerint libabőrös lettem az éneküktől.”

A reklámban elhangzik a Hamupipőke című film világszerte ismert dala, Az álom szívünk vágya, amelyet úgy hangszereltek át, hogy több előadó közös hangján csendülhessen fel. Az angol változatban az Oscar-díjas színésznő és énekesnő, Ariana DeBose énekli a nyitó sorokat, a Wish főszereplőjét, Ashát megszólaltató szinkronszínésznők pedig több mint tizenhét másik nyelven követik a példáját.

A reklámot az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában készítették, a Disney saját reklámügynöksége, a Yellow Shoes Creative Group felügyelete alatt.

Joss Hastings, a Disney Consumer Products, Games and Publishing globális marketingért felelős alelnöke a következőt nyilatkozta: “Az ünnepi hagyományok világszerte eltérőek lehetnek, de bárhol és bárhogyan is ünnepelünk, mindannyian arra vágyunk, hogy a szeretteink körében tölthessük az év eme különleges időszakát. A Walt Disney Animations új filmje, a Kívánság ihlette ünnepi reklámban a világ különböző népeinek hangjai globális kórust alkotva adják elő Az álom szívünk vágya című dalt. Reméljük, hogy a rajongók tetszését is elnyeri a régi, klasszikus dal újragondolása, amellyel a Disney mesék és zenék elmúlt 100 évét szeretnénk megünnepelni.”

Disney

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.