Wide Screen
Image default
Filmek

A Deadpool 2. még Thanosból is hülyét csinál

Josh Brolin elmondása szerint nem fogunk csalódni, vagyis a készítők még Thanosból is viccet csinálnak a Deadpool 2.-ben.

2018 nagy év lesz Josh Brolin számára, hiszen hamarosan érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború, melyben Thanost alakítja a színész, majd egy hónapra rá ismét egy szuperhősfilmben látjuk, de akkor már a Deadpool 2.-ben, ahol az időutazó mutáns testében, Kábelként tűnik fel. Sokaknak furcsa lehet, hogy két egymást követő Marvel-filmben is látjuk majd Brolint, de ne felejtsük, a Deadpool és a Bosszúállók franchise nagyban különböznek egymástól, mert míg előbbi egy felnőtteknek szóló képregényfilm, addig a másik egy akció-orgia lesz.

Biztosra vehető, hogy Wade Wilson (Ryan Reynolds) nem hagyja ki, hogy utalást tegyen a lila őrdögre, Thanosra a filmben, amit Josh Brolin a Végtelen háború túrnéja során meg is erősített egy interjúban.

Nem tudom elképzelni, hogy ne csináljunk viccet belőle. Jelenleg Vancouverben tartózkodom, hogy újraforgassunk pár jelenetet a Deadpoolhoz. Tekintettel arra, hogy ez egy szatírája minden képregényfilmnek, különösen a Marvel-filmeknek, hogy is hagyhatnám ki?

Vélhetően ezeket a poénokat csak a rajongók fogják kiszúrni, de pont ezek azok az apróságok, melyek annyira naggyá teszik Deadpoolt. 2016-ban Deadpool a negyedik fal ledöntése közben rekordot állított be, miközben magáénak tudta az első 18-as karikával jelzett szuperhősfilm címét is. Ezek után a folytatás egy percig sem volt kérdéses, de vajon képes lesz-e felérni az első rész sikeréhez, főleg azok után, hogy a napokban pletykaként terjedt a hír, hogy a testvetítések nem győzték meg a nézőket, és gond lehet a filmmel. Sőt, újraforgatások is vannak, amiket elvileg Dominó és Kábel miatt rendeltek el, hogy még többet lássunk a szerelmespárból.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték rekord bevétellel kezdhet nyitóhétvégéjén

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. miért nem volt ott a Comic-Conon

Kévés Bence Mihály

Felfedték a Venom projekt címét, megerősítették Ann Weying szerepét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább