Főoldal Filmek Henry Cavill visszatérésével készült volna a Crisis on Infinite Earths, mielőtt tisztogatásba kezdett a DC
Filmek

Henry Cavill visszatérésével készült volna a Crisis on Infinite Earths, mielőtt tisztogatásba kezdett a DC

A DC Comics egyik legnagyobb történetét készültek feldolgozni a filmvásznon.

268
DC Univerzum

A rajongók számára több rossz hír is megjelent a héten, és még mindig nem dolgozták fel, hogy a DC Studios tisztogatásba kezdett, és teljesen tiszta lappal indítják újra a DC Univerzumot. Most egy új jelentés azt erősítette meg, hogy a Zack Snyder által bemutatott hősök visszatértek volna, de nem Az Igazság Ligája következő részében, hanem a Crisis on Infinite Earths című képregénysorozat egy adaptációjában.

Mozgalmas napok vannak DC-rajongók mögött, hiszen a hír, miszerint James Gunn és Peter Safran a korábban DCEU-ként ismert filmes univerzum teljes átalakításán munkálkodik (ez nem zárja ki azt sem, hogy rebootot kap a franchise). Eddig is sok fejtörést okozott a DC Comics karaktereinek adaptálása a filmvásznon, nehéz és gyötrelmes időszakon vagyunk túl, de az új jelentések után sok a bizonytalanság, hogy mire számíthatunk a jövőben.

Gunn megerősítette, hogy az eredeti jelentésben olvasható igaz, félig igaz és hamis híresztelés is, de egyre kevesebb esélyt látunk arra, hogy Gal Gadot, Henry Cavill és Jason Momoa megtarthatják régi szerepüket a jövőben, pedig Cavill még a Netflix saját készítésű Vaják főszerepét is otthagyta, hogy több ideje maradjon szuperhősködni.

Olyan pletykákról is olvashattunk az elmúlt időben, hogy fejlesztés alatt van egy nagyobb eseményt feldolgozó film, aminek alapja Marv Wolfman 1985-ös crossover képregénysorozata. A The Hollywood Reporter most megerősítette, hogy “a közelgő DC-filmekben megjelenő cameók egy óriási filmhez vezettek volna, amelyet az 1980-as években megjelent, mára már klasszikus Crisis on Infinite Earth képregényei ihlettek”.

A beszámolók és jelentések alapján úgy tűnik, Walter Hamada ezzel a filmmel valójában arra készült, hogy Henry Cavill visszatérhessen Superman szerepében, de a Black Adam sztárjának, Dwayne Johnsonnak “saját tervei voltak Cavill visszatérése”.

A filmadaptációt még a hivatalos bejelentés előtt elvetették, legalábbis a hírek szerint ez történt. Nem valószínű, hogy a közeljövőben tető alá hozzák a projektet, ám ez még nem zárja ki, hogy egyszer elővegyék a terveket. A DC Studios társelnökei a jövő héten mutatják be tervüket a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak, hogy mivel szeretnének kijönni a következő években.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Kevin Feige
Filmek

Ezt a DC-filmet Kevin Feige mindig megnézi, mielőtt az MCU egy új filmjén dolgozna

Kevin Feige mindig megnéz egy filmet a DC-től, amelyre úgy tekint, mint...