Főoldal Filmek A DC állítólag Henry Cavill-lel akarja elkészíteni Az acélember 2. részét
FilmekBREAKING

A DC állítólag Henry Cavill-lel akarja elkészíteni Az acélember 2. részét

Superman még visszatér, és Henry Cavill lehet újra a DC-hős.

349
Superman

A rajongók egy régi álma válna valóra, ha Henry Cavill visszatérne Supermanként. A Zack Snyder: Az Igazság Ligája bemutatója után több felhívás is volt arra, hogy film készüljön az acélemberről, és úgy tűnik, hogy végül teljesülnek a kívánságok. A legfrissebb hírek szerint ugyanis a Warner Bros. Discovery egy új filmmel készül, és azt akarják, hogy Henry Cavill legyen a főszereplő.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A The Hollywood Reporter egy hosszabb írást adott ki éjszaka, amiben arról írnak, hogy James Gunn titokban egy másik DC-filmen dolgozik, valamint, hogy a Warner Bros. Discover “erős vágyat” érez arra, hogy Cavill ismét magára öltse a vörös köpenyt. Sőt, egy olyan projekt, amely “lényegében Az acélember 2.” lenne, állítólag már írókat keres.

De a Superman-projekt csak egy a sok tervből, amivel a stúdió készül a következő időszakra, ugyanis a hírek szerint már tervezés alatt van a Flash folytatása, Matt Reeves elképzelése alapján több spinoff is készülhet a DC Comics gonosztevőiről. A jelentés rávilágít a WB Discovery helyzetének kaotikus jellegére is, és továbbra is próbálnak egy vezető arcot találni az univerzum élére, de eddig hiába.

A DC-nél a DC elnökének, Walter Hamadának közelgő távozása miatt kialakult hatalmi űr közepette Dwayne “The Rock” Johnson is azok között van, akik állítólag próbálják segíteni Superman jövőjét. A THR szerint Johnson nagyon szeretne egy “Black Adam vs. Superman” filmet készíteni, amelyben Cavill is szerepelne. “Feltétlenül. Ez az egésznek ez a lényege” – mondta Johnson arra a kérdésre, hogy Black Adam harcolni fog-e Superman ellen. “Egy új korszak kezdődik a DC univerzumban”.

Bár a Black Adam csak a héten kerül mozikba, Johnson már most utalást tett a film stáblista utáni jelenetére, amiben Cavill is feltűnik. A THR információi szerint Hamada eredetileg elutasította a cameót, de Johnson végül a Warner Bros Pictures vezetőihez, Michael De Lucához és Pam Abdyhoz fordult, hogy mégis megcsinálják. A jelenetet szeptember közepén vették fel. Hamada továbbra is a fekete Superman bemutatását szorgalmazza, amit még mindig J.J. Abrams produkciós cége fejleszt.

Johnsont még júliusban kifütyülték a San Diego-i Comic-Conon, amikor úgy tűnt, kétségbe vonja Cavill visszatérését, amikor arra a kérdésre, hogy Black Adam képes lenne-e legyőzni Supermant egy harcban, így válaszolt: “Azt hiszem, valószínűleg minden attól függ, ki játssza Supermant; ezt csak úgy mondom. Ennyiben hagyom a dolgot.”

Cavill Supermanje utoljára Az Igazság Ligájában tűnt fel, amit jól lehúztak a rajongók és a kritikusok egyaránt, majd két éve visszatért a rendezői vágásban. A karakter jövője a DCEU-ban állítólag még 2017-ben is kétséges volt, de úgy tűnik, Superman sorsa megfordult.

Hogy a Warner Bros. Discovery végül hogyan folytatja Superman történetét, az azon múlik majd, hogy ki tölti be a Hamada által hagyott űrt. A THR szerint De Luca mondta ki az igent, s adott zöld utat a Joker 2. előtt is, és lehet, hogy a DC-ben betöltött szerepe állandósul.

Addig is a Fekete Ádám október 21-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...