Főoldal Sorozatok A Daredevil: Born Again forgatási fotójáról kiderült, mikor játszódik a sorozat?
Sorozatok

A Daredevil: Born Again forgatási fotójáról kiderült, mikor játszódik a sorozat?

Forog a Disney+ következő Marvel-sorozta, de időben mikor játszódik a Daredevil: Born Again?

457
Daredevil
Forrás: Marvel Studios

Tegnap több fotó is megjelent a Daredevil: Born Again new yorki forgatásáról, amelyek azt sugallták, hogy a Disney+ sorozatának legalább egy része 2020-ban, közvetlenül Thanos csettintése után játszódik majd. A most feltöltött forgatási képek viszont rácáfoltak a tegnapi az feltevésre.

Bár Charlie Cox még nem öltötte magára a Félelem Nélküli Ember jelmezét a várakozó paparazzók előtt, de ügyvédként már sikerült lencsevégre kapni a karaktert. Tegnap megosztották a színészről készült első fotókat, amint peig egy “2020. március 15.” dátummal ellátott templomi hirdetőtábla előtt áll, szóval a képek látszólag megerősítették, hogy a sorozat a Pittyenés idején fog játszódik. Thanos a 2018-as Bosszúállók: Végtelen háború végén csettintett, mielőtt 5 évvel később, 2023-ban a Bosszúállóknak sikerült volna visszahozniuk mindenkit, akit elporlasztott az Őrült Titán.

Ezt az ötéves időszakot a Marvel Studios eddig csak felszínesen vizsgálta, így a Daredevil: Born Again bejelentése körül elég nagy volt az izgalom, hogy a sorozatban végre feltárják ezt a nehéz időszakot. Ezzel megmagyarázhatták volna azt is, hogy Foggy Nelson (Elden Henson) és Karen Page (Deborah Ann Woll) miért nem térnek vissza a sorozatban.

Egy sasszemű rajongó azonban kutakodott egy kicsit, és felfedezte, hogy a Google Maps Street View 2021 augusztusában rögzített képén ugyanaz a hirdetőtábla látható… pontosan ugyanazzal a 2020-as dátummal. Az épület tulajdonosa egyszerűen nem frissítette a feliratot, ami azt jelenti, hogy ez nem a Marvel Studios által használt kellék. Ez csak egy tábla a háttérben, amit vagy alig fogunk látni, vagy ha mégis látható, akkor valószínűleg egy apró VFX-átalakítással megváltoztatják az utómunkálatok során.

A Sólyomszem című sorozat bemutatta a Kingpint az MCU-ba, és azzal végződött, hogy Echo lelőtte. Mivel várhatóan Wilson Fisk és Matt Murdock is feltűnik majd Maya Lopez készülő saját tévésorozatában, a józan ész azt diktálja, hogy a Daredevil: Born Again ott folytatódik majd, ahol a Netflix lezárta a két karakter történetet.

A Daredevil: Born Again 2024-ben fog megjelenni a Disney+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.