Főoldal Előzetesek A címszereplő bosszúra szomjazik a Furiosa: történet a Mad Maxből új előzetesében
Előzetesek

A címszereplő bosszúra szomjazik a Furiosa: történet a Mad Maxből új előzetesében

A főszereplők párharcát láthatjuk a Furiosa: történet a Mad Maxből új előzetesében.

275

Ideje felpörgetni azokat a motorokat! A tavalyi teaser után a Warner Bros. kiadta a teljes trailert George Miller Furiosa: történet a Mad Maxből című filmjéhez. A második trailer Anya Taylor-Joy által alakított Furiosa és Chris Hemsworth gonosz Dementus karakterének csatájára hegyezte

Az előzetesben bepillantást kapunk a címszereplő eredettörténetében: a felvételek szerint a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják otthonából, és belekeveredik a kegyetlen hadurak, Dementus (Chris Hemsworth) és Immortan Joe (Lachy Hulme) viszályába. “Ez egy kérdés nélküli odüsszeia valakiről, akit elrabolnak az otthonából, és élete hátralévő részét azzal tölti, hogy megpróbál hazajutni” – fogalmazott Miller az Entertainment Weekly kérdésére.

Másokat összezúznak és elvesznek az úton. Tehát az anya viselkedéséből láthatjuk, hogy a lány milyen dolgokat örököl a történetben. Úgy gondolom, hogy bizonyos mértékig a szüleink és az előttünk járók termékei vagyunk. És mindezt az anyagot emberként vesszük magunkhoz, és küzdünk a világgal. Azt hiszem, ez mindannyiunk története, így vagy úgy. És ez ebben a történetben is így van.

George Miller

Ahogy az várható volt, néhány akciójelenet kiemelt szerepet kap a filmben; jeleneteket láthatunk arról is, ahogy Furiosa leborotválja a fejét, felcsapja az olajos szemmaszkot, és gyakorlatilag teljesen azonosul a Charlize Theron által megformált karakter kietlen harcos stílusával a Mad Max: A harag útjából.

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságot átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

Furiosa: történet a Mad Maxből a tervek szerint 2024. május 23-án jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...