A Call of Duty rendezője szerint valódi mozifilmet kapunk

Egy ideje nem hallottunk a Call of Duty franchise filmes adaptációjáról, de ez nem jelenti azt, hogy törölték volna a projektet, csak a rendező eddig másik filmen dolgozott.

Egy ideje nem hallottunk a Call of Duty franchise filmes adaptációjáról, de ez nem jelenti azt, hogy törölték volna a projektet, csak a rendező eddig másik filmen dolgozott.

Nincs az az ember, aki ne hallotta volna már a Call of Duty címet, még ha nem is tudta, hogy mit takar a megnevezés. Az Activision Blizzard Studios 2003-ban adta ki az első részt a világ egyik legismertebb FPS-játékából, ami azóta töretlen sikernek örvend, s évről évre jelennek meg az újabb kiadások. Most, hogy közeledünk a 2018-as Call of Duty: Black Ops 4 megjelenéshez, ideje beszélnünk kicsit a filmes változatáról is, amit a Sicario: A zsoldos rendezője, Stefano Sollima forgat.

Egy interjúban a rendező elárulta, hogy mit várhatunk majd az újabb játék-adaptációról:

Nem árulhatom el, de biztos lehetsz benne, hogy valódi mozifilm készül belőle.

Meg lehet érteni a rendezőt, hogy miért volt ennyire szűkszavú, hiszen az elmúlt hónapokban két adaptáció, márciusban a Tomb Raider, áprilisban a Rampage – Tombolás sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Sőt, igazából eddig Hollywood nem volt képes értékelhető filmet készíteni videojátékból, de most itt az újabb lehetőség. Sok rajongó bízik Sollimában, aki egy más megközelítésben szeretné elkészíteni a Call of Duty filmet, ami nem a sztorira, helyette inkább a szórakozásra fog koncentrálni, mint maga a videojáték. Reméljük, hamarosan újabb részletek látnak napvilágot a Call of Duty projektről.

Total
0
Shares
Previous Article
Jason Momoa

Exkluzív képeken mutatják az Aquaman főszereplőit

Next Article

Pinar Toprak az első női zeneszerző a Marvelnél

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!