Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték után fogják bejelenteni a következő Marvel-filmeket

Kevin Feige elárulta, hogy csak a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben bemutatói után fogják leleplezni a Marvel Moziverzum negyedik fázisát.

A ComicBook újságírója megtudta Kevin Feige producertől, hogy a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben bemutatói után mindent felfednek a Marvel Moziverzum következő fázisáról:

Ahogy évek óta csináljuk, nem fogunk bejelenteni semmi olyat, ami a Bosszúállók: Végjáték vagy a Pókember: Idegenben után játszódik és ezeket a filmeket be nem mutatták a mozikban. Ahogy rajongóként tudhatjátok, rengeteg lehetőség, és hatalmas mennyiségű karakter és történet van, és karaktercsoportok, amiket folytatni fogunk. Ez egy bizonyíték a Marvelnek a történetek és karakterek számára. Csodálatos, csodálatos dolgok történnek a Marvel képregényekben.

Az X-Menek és a Fantasztikus Négyes is hamarosan csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz, ami akár azt is jelentheti, hogy évente több mint három filmet látunk a Marvel Studiostól, azonban erre a kérdésre Kevin Feige nagyon diplomatikusan válaszolt:

Mindig mondtuk, nincs arra utasítás, hogy évente két filmnél több készüljön. Ahogy az utóbbi években láttuk, mikor természetesen történnek a dolgok, és mikor ötletek vannak, és mikor megvannak a csapatok, akkor kezdődhet, és nem fogunk visszatartani semmit sem. Meg fogjuk csinálni.

Feige arról is megosztott pár dolgot, hogy a következő években a rajongók szerteágazóbb történetekkel találják szembe magukat a mozikban, beleértve az önálló filmeket, csapatok kialakulását, ezek mind arra engednek következtetni, hogy sok új karaktert ismerünk meg a negyedik fázisban. Ugyanakkor Feige felhívta a figyelmet, hogy nem fogják feltárni a teljes negyedik fázist, hogy milyen alkotásokkal készülnek a következő 5-6 évben, csak azokat fogják bejelenteni, amik a következő pár évben készülnek.

Nem gondolom, hogy be fogjuk jelenteni a következő öt vagy hat évet, de tudjuk, hogy hová akarunk elérni a következő öt vagy hat évben.

Kevin Feige

Kevin Feige a napokban több érdekességet is megosztott a Marvel Moziverzum jövőjéről, többek között megcáfolta azokat a pletykákat, miszerint a Fekete Özvegy-film R-besorolású lenne, de a stúdió feje néhány részletet megosztott a titokzatos negyedik fázisról is. A negyedik fázis első filmje a Pókember: Hazatérés folytatása lesz, biztos, hogy a következő érában érkezik a Doctor Strange 2., a The Eternals, a Fekete Párduc 2., A galaxis őrzői vol. 3. és a sokat pletykált Fekete Özvegy.

Még több a témában...

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Kévés Bence Mihály

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon