Főoldal Filmek A Bosszúállók: Végjáték rendezői reagáltak a film hatórás rendezői változatára
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték rendezői reagáltak a film hatórás rendezői változatára

Jöhet a Bosszúállók: Végjáték szupervágása? Egyelőre még nem.

561
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Már évek óta pletykálnak arról, hogy a Bosszúállók: Végjáték hatórás vágása valahol a Marvel Studios szent termében rejtőzik, és most a Russo testvérek is megszólaltak a pletykával kapcsolatban.

Az új Netflix-filmjük, A szürke ember népszerűsítése alkalmából Joe és Anthony Russo elárulta, hogy a háromórás változat, amit 2019-ben láthattunk a mozikban, minden szempontból egyenlő egy rendezői változatttal.

“Azt hiszem, a leghosszabb, amit valaha is csináltunk, olyan 3 óra 40 perc volt” – mondja Joe az alábbi videóban, megcáfolva a hatórás pletykát. Anthony hozzátette, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték szupervágása is elérheti ezt a hatórás határt, amire testvére hozzátette: “a kettő között egy hatórás vágás is lehet. Szerintem az a 40 perc megérdemli, hogy a vágóasztalra kerüljön” – szólt közbe Joe, majd azzal fejezte be, hogy: “Megvan a rendezői vágás. Ennyi. Nincs más, sajnálom.”

Amikor 2020-ban interjút készítettek a Russo testvérekkel, Anthony megerősítette, hogy a Marvel Studios összes eddigi filmjéből volt olyan vágás, amivel elégedettek voltak.

Tudjátok, mindig nagyon szerencsések voltunk. A karrierünk során mindig nagyszerű munkatársakkal dolgoztunk együtt, és mindig azon dolgoztunk, hogy a filmek olyan változatait adjuk ki, amilyeneket szerettünk volna.

Természetesen az összes Marvel-filmmel ezt tettük.

Anthony Russo

A Végtelen háború és a Végjáték szupervágása eddig soha nem látott extra jeleneteket tartogathatna, de nem valószínű, hogy erre sor fog kerülni a közeli jövőben. Az elmúlt időben jobban foglalkozta az internet közönségét, hogy a rendezők visszatérnek a stúdióhoz, s ők adaptálhatják a Titkos háborút, de Joe és Anthony nemrég jelezték, hogy nem állnak tárgyalásban.

A Russo testvérek
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.