Close


Közelgő események

Filmek

A Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzán a győzte Thanos, és kezében Amerika Kapitány levágott fejét tartja

Thanos még brutálisabb volt a terveken, mint a filmben.

A Bosszúállók: Végjáték koncepciós rajzán a győzte Thanos, és kezében Amerika Kapitány levágott fejét tartja
  • PublishedMay 21, 2022

A napokban végre feltöltöttek az internetre azt a koncepciós rajzot, ami a győztes Thanost mutatja be, aki kezében Amerika Kapitány levágott fejét mutatja a megmaradt Bosszúállóknak. A rajz pont annyira rémisztő és felkavaró, mint ahogyan minden rajongó elképzelte, amikor a film írói először beszéltek ilyen tervekről néhány évvel korábban.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték két hatalmas film volt, így aligha meglepő, hogy rengeteg nagyszabású ötlettel dobálóztak a készítők. Néhányat leforgattak és kivágtak a végső filmből, míg más ötletek még eddig sem jutottak el, megrekedtek elméleti síkon a tervezőasztalon. Néhány évvel ezelőtt Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke azt mondta, elképzelhető, hogy lesz olyan jelenet, amelyben Thanos Amerika Kapitány fejét tartja majd.

Ahogy a lenti képen látható, a győztes Őrült Titánt ábrázolja, aki egy koponyákból álló trónon ül Steve Rogers fejével a kezében. Thor és Vasember is holtan fekszik a lábai előtt, ahogy a háttérben az óriásira nőtt a Hangya is.

A Bosszúállók: A Végjáték című film társ-forgatókönyvírója, Stephen McFeely korábban elárulta: “Az egyik ötlet az volt, hogy [Nebula] megnyit egy idősíkot, [Thanos] átsétál rajta a 2014-es Földről, ahol már járt, és lerombolja az egész helyet. És így a hőseink miután előbukkannak a porból, látják, hogy ez az alak feléjük sétál, átmegy a fényből a sötétségbe vagy mi a fene, és ez Thanos, és a lábuk elé dob valamit” – magyarázta. “És az elgurul, és Steve lábánál landol, és az a saját feje.”

Joe Russo társrendező később kifejtette, hogy miért nem forgatták le a jelenetet: “Mi négyen hónapokig ültünk egy szobában, és azt kérdeztük: ‘Hogyan forgassuk le Amerika kapitány levágott fejét? Nem tudtuk kitalálni, hogy hova menjünk, miután a fejét a lábai elé dobja, merre megy a történet?””.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.