Főoldal Filmek A Bosszúállók: A Kang-dinasztia írója megerősítette Namor, a Torpedó visszatérését
Filmek

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia írója megerősítette Namor, a Torpedó visszatérését

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia írója megerősítette, hogy a Fekete Párduc 2. főellensége visszatér.

501
Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia írója megerősítette, hogy a Marvel Studios közelgő filmjében visszatér Tenoch Huerta karaktere. A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben debütált Namor, a Torpedó, és a lezárás nyitva hagyta a kaput a karakter visszatérése előtt. Ezt fogják most kihasználni a következő nagy filmnél.

Jeff Loveness forgatókönyvíró megerősítette, hogy tervei vannak Namorral a folytatásban. Loveness jegyezte A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című film történetét, most pedig a Bosszúállók: A Kang-dinasztia történetén dolgozik, amiben a sok másik karakter mellett Namor, a Torpedó is visszatér – erősítette meg a ComicBooknak adott interjújában.

“Izgatottan várom, hogy Namor történetét megírhassam” – mondta Jeff Loveness a ComicBook.com-nak, miközben arról beszélt, hogy mit vár a legjobban ettől a jövőbeli munkától. Konkrét részleteket nem árult el a karakter visszatéréséről.

Nagy izgalommal fogadták Namor, a Torpedó bejelentését a Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmben, ami érthető, hiszen a Fekete Párduc folytatásának egyik legjobb szereplője volt. Bár Namor háttértörténete jelentősen eltért attól, amiről a képregényekben olvashattunk, de ez mind a karakter javára szolgált az MCU-ban, aki így egy nagyszerű felvezetést kapott.

Érthető okok miatt a Bosszúállók: A Kang-dinasztia az MCU egyik legjobban várt filmje, noha Loveness legutóbbi munkája után sokan elkezdtek aggódni a film miatt. Nem sokat tudunk a sztoriról, de pletykáltak már arról, hogy az időutazó gonosztevő, Kang, a Hódító kapja a főszerepet a filmben – akárcsak Thanos a Bosszúállók: Végtelen háborúban – és a Bosszúállók vereséget szenvednek. A filmet a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rendezője, Destin Daniel Cretton forgatja majd.

A mostani ütemterv szerint a filmet 2025. májusában fogják bemutatni Amerikában, majd egy évvel később jön ki a Bosszúállók: Titkos háború. A Marvel Studios eredetileg azt szerette volna, ha a két Bosszúállók-filmet egymás után, még 2025-ben be tudják mutatni, de erről már mondtak.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események