x
Filmek

A Bosszúállók 4. első szinopszisa teljesen értelmezhetetlen

Végre megkaptuk az első leírást a továbbra is cím nélkül szereplő Bosszúállók 4.-hez. Ezzel csak az a baj, hogy értelmezhetetlen a leírás.

A Bosszúállók 4. első szinopszisa teljesen értelmezhetetlen
  • Publishedmájus 24, 2018

Végre megkaptuk az első leírást a továbbra is cím nélkül szereplő Bosszúállók 4.-hez. Ezzel csak az a baj, hogy értelmezhetetlen a leírás.

A License Global Magazine legfrissebb számában jelentek meg a Bosszúállók franchise következő, negyedik részének egy rövid leírása. A filmről nagyon keveset tudunk, a Marvel Studios még a címet sem óhajtja elárulni, ugyan a lehetséges folytatásról már nálunk is olvashattatok, de a stúdió részéről nem érkezett a folytatásról épkézláb magyarázat.

Ha figyelembe vesszük a Bosszúállók: Végtelen háború tragikus végkimenetelét, nehéz úgy leírást kiadni a következő részről, hogy ne lőjenek le semmit. Ezért fordulhatott elő most, hogy a megjelent első leírás meglehetősen hézagosra és homályosra sikerült. De ez sem fogja eltántorítani a rajongókat, akik továbbra is kiállnak a teória mellett, melyben úgy gondolják, Russo testvérek időutazással szeretnék átírni a történetet, s így visszahozni a Föld legnagyobb hőseit.

Ez egy 22 egymáshoz kapcsolódó filmsorozat csúcspontja. A Bosszúállók-filmsorozat negyedik részében a közönség tanúi lesznek az epikus út fordulópontjának. Szeretett hőseink valójában megértik majd, hogy a valóság mennyire törékeny, és itt szembesülnek áldozattal, amit a cél érdekében hozni kell.

Ez aztán a „részletes” leírás, ezt eddig is tudtuk. Ha visszaemlékszünk a Végtelen háború első hivatalos szinopszisára, akkor ott is valami hasonlót árultak el a történetről, és ezt később sem bővítették. Várhatóan most sem tesznek kivételt, be kell érnünk ennyivel. Esetleg a filmcím után okosabbak leszünk, amit a hírek szerint valamikor ősszel fognak leleplezni. Az eredeti terv az volt, hogy a San Diego-i Comic-Con jelentik be, de Kevin Feige megerősítette, hogy a Marvel kihagyja az idei panelt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.