Főoldal Filmek A Black Adam forgatási fotója megerősítette, hogy a Peacemaker – Békeharcos egyik főszereplője is feltűnik a filmben
Filmek

A Black Adam forgatási fotója megerősítette, hogy a Peacemaker – Békeharcos egyik főszereplője is feltűnik a filmben

Lassan egy éve pletykáltak a szerepről, de csak most erősítették meg.

346
Peacemaker - Békeharcos
Forrás: HBO

A Black Adam bemutatója gyorsan közeledik. A várva várt filmet nem önálló filmként kell elképzelni, hiszen más DC-karakterek is szerepet kapnak benne, mint Doctor Fate, Hawkman és az Igazság Társaságának többi tagja. A Black Adam és az X különítmény között is meglesz a kapcsolat, mivel Amanda Waller (Viola Davis) is feltűnik a filmben, de egy új kulisszák mögötti kép azt is megerősítette, hogy lesz egy másik visszatérő az HBO Max sorozatából.

Az év elején voltak arról találgatások, hogy a Peacemaker – Békeharcos és a Black Adam között szorosabb lehet a kapcsolat, valamint hogy a sorozat egyik főszereplője visszatér majd a filmben. Most megerősítést nyert, hogy visszatér Emilia Harcourt, akit Jennifer Holland alakít. Harcourt James Gunn rendezőtől a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagban debütált még 2020-ban. A karakter egy ügynök volt, aki a film során végig segítette az X különítményt, majd ezt követően a már említett John Cena vezette sorozatban játszott főszerepet.

A sorozat után Harcourt gyorsan belopta magát a rajongók szívébe. 2021 végén egy pletyka keringett arról, hogy Holland feltűnik majd Dwayne Johnson oldalán. James Gunn még azt is kijelentette, hogy a Peacemaker egyik karaktere átugrik a DCEU mozis oldalára, de egészen mostanáig semmi sem lett megerősítve.

Twitteren osztottak meg egy kulisszák mögötti képet, amelyen Jennifer Holland látható Aldis Hodge és Pierce Brosnan karaktereivel a forgatáson, és ezzel tiszta vizet öntöttek a pohárba.

5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből. Black Adam (Dwayne Johnson) visszatér a világba. És nagyon dühös. De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk. Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette.

A Black Adam október 20-ától a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...