Black Adam

A Black Adam akciófigurája leplezett le egy eddig eltitkolt gonosztevőt

Egy igazi démoni lényt kap ellenfélnek Black Adam.

Még mindig várunk a Black Adam előzetesére, de McFarlane akciófigura jóvoltából néhány egészen érdekes új részletre lettünk figyelmesek. A filmhez hamarosan megjelenő akciófigurák listája látszólag megerősíti a korábbi pletykákat arról, hogy Dwayne Johnson antihőse kivel fog összecsapni a mozivásznon még idén.

Mint a leírásban olvasható, Black Adamnek két változata lesz (az ősi és hős alakja), valamint Atom Smasher normál és óriás méretű változata, valamint Dr. Fate, Hawkman és Cyclone akciófigurája. A nagy újdonság azonban a Sabbac “Megafigura”. Lényegében ő lehet az a titokzatos gonosztevő, akiről eddig csak pletykáltak.

A kockáson eredetileg Otto Binder és Al Carreno írók alkották meg a karaktert még 1943-ban a Captain Marvel, Jr. #4 számában. Timothy Karnes hasonló képességekkel rendelkezett, mint a Shazam család, és átalakulásához egyszerűen csak ki kellett mondania, hogy “Sabbac”. A démoni rosszfiú a Pokol erőiből merítette erejét: Sátán, Aym, Belial, Belzebub, Asmodeus és Crateis (innen ered a Sabaac elnevezés).

A karaktert később Geoff Johns és Gary Frank is bemutatta saját művében. Sabaac ezen változata erejét a hét emberi bűnből nyerte, és hatalmas démonként jelent meg.

Nehéz megmondani, hogy mindezt hogyan fogják adaptálni majd Black Adam című film esetében, hiszen a film hatalmas kreatív szabadságot kapott a gonosztevővel kapcsolatban, ez azt jelenti gyakorlatilag, hogy bármilyen alakot ölthet a főhős ellenfele. De az biztos, hogy sok jót nem jelent a hősökre és antihősökre nézve. Dwayne Johnson karaktere és a Justice Society of America formáció kénytelen lesz szövetségre lépni, ha meg szeretnék állítani ezt a félelmetes ellenfelet.

A Black Adam tervezett bemutatójára július 29-én kerül sor a mozikban.

Total
23
Shares
Previous Article
Leslie Grace Batgirl

A Batgirl forgatási fotója megerősítette, hogy Batman segítő társa is része a DCEU-nak

Next Article
The Batman

A WarnerMedia elnök-vezérigazgatója nem szeretné, de nem tartja lehetetlennek, hogy ismét el fogják tolni a The Batman bemutatóját

Related Posts