Főoldal Filmek A Black Adam akciófigurája leplezett le egy eddig eltitkolt gonosztevőt
Filmek

A Black Adam akciófigurája leplezett le egy eddig eltitkolt gonosztevőt

Egy igazi démoni lényt kap ellenfélnek Black Adam.

476
Black Adam

Még mindig várunk a Black Adam előzetesére, de McFarlane akciófigura jóvoltából néhány egészen érdekes új részletre lettünk figyelmesek. A filmhez hamarosan megjelenő akciófigurák listája látszólag megerősíti a korábbi pletykákat arról, hogy Dwayne Johnson antihőse kivel fog összecsapni a mozivásznon még idén.

Mint a leírásban olvasható, Black Adamnek két változata lesz (az ősi és hős alakja), valamint Atom Smasher normál és óriás méretű változata, valamint Dr. Fate, Hawkman és Cyclone akciófigurája. A nagy újdonság azonban a Sabbac “Megafigura”. Lényegében ő lehet az a titokzatos gonosztevő, akiről eddig csak pletykáltak.

A kockáson eredetileg Otto Binder és Al Carreno írók alkották meg a karaktert még 1943-ban a Captain Marvel, Jr. #4 számában. Timothy Karnes hasonló képességekkel rendelkezett, mint a Shazam család, és átalakulásához egyszerűen csak ki kellett mondania, hogy “Sabbac”. A démoni rosszfiú a Pokol erőiből merítette erejét: Sátán, Aym, Belial, Belzebub, Asmodeus és Crateis (innen ered a Sabaac elnevezés).

A karaktert később Geoff Johns és Gary Frank is bemutatta saját művében. Sabaac ezen változata erejét a hét emberi bűnből nyerte, és hatalmas démonként jelent meg.

Nehéz megmondani, hogy mindezt hogyan fogják adaptálni majd Black Adam című film esetében, hiszen a film hatalmas kreatív szabadságot kapott a gonosztevővel kapcsolatban, ez azt jelenti gyakorlatilag, hogy bármilyen alakot ölthet a főhős ellenfele. De az biztos, hogy sok jót nem jelent a hősökre és antihősökre nézve. Dwayne Johnson karaktere és a Justice Society of America formáció kénytelen lesz szövetségre lépni, ha meg szeretnék állítani ezt a félelmetes ellenfelet.

A Black Adam tervezett bemutatójára július 29-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.