Wide Screen
Image default
Filmek

A Birds of Prey női szuperhősfilmet jövőre fogatják?

A legfrissebb pletykák azt állítják, hogy Harley Quinn vezetésével januárban kezdik forgatni a Birds of Prey című női szuperhősfilmet.

A legfrissebb pletykák azt állítják, hogy Harley Quinn vezetésével januárban kezdik forgatni a Birds of Prey című női szuperhősfilmet.

Margot Robbie színésznő többször elmondta már, hogy a tervezés nem állt le, s jelenleg is dolgoznak a karaktere önálló filmjén, amit csak Birds of Preynek hívnak. Az elmúlt időben több hír is megjelent, hogy a filmet az idei év végén, vagy legkésőbb 2019 elején forgatni kezdik, ami most lényegében megerősítést is nyert a 2019 januári dátummal.

A Heroic Hollywood állítása szerint a filmet jövő év januárjában kezdi forgatni a frissen leigazolt Cathy Yan rendezővel az élén, aki a hírek szerint csak női színészekkel és stábbal vág neki a munkának. Margot Robbie színésznő nemcsak filmben veszi ki részét Harley Quinn szerepében, hanem a film gyártásában is közben jár, hiszen produkciós cégével a kezdetektől besegít a stúdiónak.

A Birds of Prey amolyan felvezetője is lehet a Suicide Squad második részének, amit az eredeti tervek szerint idén ősszel kezdték volna forgatni, de a stúdió egy évvel eltolta kezdést, így csak valamikor 2019 végén látnak hozzá a munkának. Ha igazak a mostani pletykák, vagyis, hogy a Birds of Prey forgatását januárban kezdik, akkor talán rögtön utána a Suicide Squad 2. következik, hogy végül 2020-ban mindkettőre jegyet váltsunk a mozik kasszáinál.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat