Wide Screen
Image default
Filmek

A Birds of Prey női szuperhősfilmet jövőre fogatják?

A legfrissebb pletykák azt állítják, hogy Harley Quinn vezetésével januárban kezdik forgatni a Birds of Prey című női szuperhősfilmet.

A legfrissebb pletykák azt állítják, hogy Harley Quinn vezetésével januárban kezdik forgatni a Birds of Prey című női szuperhősfilmet.

Margot Robbie színésznő többször elmondta már, hogy a tervezés nem állt le, s jelenleg is dolgoznak a karaktere önálló filmjén, amit csak Birds of Preynek hívnak. Az elmúlt időben több hír is megjelent, hogy a filmet az idei év végén, vagy legkésőbb 2019 elején forgatni kezdik, ami most lényegében megerősítést is nyert a 2019 januári dátummal.

A Heroic Hollywood állítása szerint a filmet jövő év januárjában kezdi forgatni a frissen leigazolt Cathy Yan rendezővel az élén, aki a hírek szerint csak női színészekkel és stábbal vág neki a munkának. Margot Robbie színésznő nemcsak filmben veszi ki részét Harley Quinn szerepében, hanem a film gyártásában is közben jár, hiszen produkciós cégével a kezdetektől besegít a stúdiónak.

A Birds of Prey amolyan felvezetője is lehet a Suicide Squad második részének, amit az eredeti tervek szerint idén ősszel kezdték volna forgatni, de a stúdió egy évvel eltolta kezdést, így csak valamikor 2019 végén látnak hozzá a munkának. Ha igazak a mostani pletykák, vagyis, hogy a Birds of Prey forgatását januárban kezdik, akkor talán rögtön utána a Suicide Squad 2. következik, hogy végül 2020-ban mindkettőre jegyet váltsunk a mozik kasszáinál.

Még több a témában...

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Kévés Bence Mihály

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

Kévés Bence Mihály

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat