Doctor Doom

A bejelentés óta nem történt előrelépés a Doom-filmnél

Noah Hawley rendező a napokban szomorú hírről számolt be, a Doom-film forgatókönyve majdnem elkészült, de a forgatás nem veszi kezdetét egyhamar.

Noah Hawley rendező a napokban szomorú hírről számolt be, a Doom-film forgatókönyve majdnem elkészült, de a forgatás nem veszi kezdetét egyhamar.

Noah Hawley rendező a tavalyi San Diego-i Comic-Conon jelentett be, hogy a Marvel egyik legnagyobb gonosztevője, Doctor Doom önálló részt kap a 20th Centruy Foxtól, de azóta eltelt egy év, és semmit sem hallottunk a projekt felől. Év elején Hawley már pedzegette, hogy talán a készülőben lévő Fox és Disney házasság keresztbe húzhatja számítását, és a Doom-film nem készül el miatta, de ezt ennyire nyíltan nem mondta ki a rendező. Most azonban a Vulture oldalnak adott interjúban a rendező elárulta, hogy már majdnem leszállította a kész forgatókönyvet, de sajnos egy másik film forgatása miatt nem lesz ideje befejezni azt a közeljövőben.

Írtam egy forgatókönyvet, amit igazán jóra sikerült, és a stúdiónak is tetszik, de szükség van még egy kis munkára. Nehéz időszak jön, mert öt hét múlva egy másik film forgatását kezdem. Tehát ez azt jelenti, remélem, amikor visszajövök a Pale Blue Dot forgatásáról, akkor a Doom-film lesz a következő munkám.

Természetesen a rendezőnél rákérdeztek arra is, hogy mit szól a Disney és a 21th Century Fox házassághoz, és amennyiben a mikiegeres cég felzabálja a „rókát”, akkor nem húzhatja-e keresztbe a számításokat. De Hawley meglehetősen optimistán nyilatkozott erről:

Tudom, hogy van egy kis bizonytalanság, tekintettel arra, hogy a Disney felvásárolja a Foxot, és ezzel a Marvel visszaszerezheti az X-Men karakterek és A fantasztikus Négyes feletti jogokat. A Marvel Studiosnak már kész tervei lehetnek az íróasztalok fiókjaiban az érkező új karakterekkel, de erről nem tudok. Szerintem van egy kis bizonytalanság ebben.

A Marvel Studios elnöke Kevin Feige számos alkalommal elmondta, hogy ő és csapata nem dolgoznak olyan karaktereken, akik jelenleg a Fox tulajdonában állnak. De mint tudjuk, ez még nem garancia arra, hogy a csapat ne álmodott volna Doctor Doom és A fantasztikus Négyes karakterekről, mint ahogy tették azt a Pókemberrel is, aki jelenleg a Sony tulajdonában van.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen háború

Thanosnak új fegyvere lesz a Bosszúállók 4.-ben

Next Article

Jared Leto Joker karaktere is önálló filmet kap

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!