x
Filmek

A Batgirl sztárja, Leslie Grace új, a kulisszák mögötti felvételeket osztott meg a törölt filmből

Még mindig felfoghatatlan, hogy törölték a Batgirlt.

A Batgirl sztárja, Leslie Grace új, a kulisszák mögötti felvételeket osztott meg a törölt filmből
  • Publishedszeptember 26, 2022

A Batgirl sztárja, Leslie Grace a közösségi médiában osztott meg néhány új, kulisszák mögötti felvételt a DC Comics nemrég kukázott filmjéről. A világot sokkal a Warner Bros. Discovery döntése, amikor úgy döntött, hogy az utómunka utolsó pillanatában teljesen törölték a filmet, s nem fogják bemutatni sem a mozikban, sem az HBO Max streaming szolgáltatón.

A videó alig több mint 20 másodperc hosszú, de egy rövid pillantást nyerhetünk abba, hogy milyen lett volna Grace Barbara Gordon szerepében, amint egy ellenféllel (valószínűleg Brendan Fraser által életre keltett Firefly) harcol. A többi felvételen edzős videókat látunk, valamint a sminkszobából.

A Warner Bros. Discovery döntése, hogy az HBO Max-filmet kukázza, amikor már olyan mélyen benne volt az utómunkálatokban, mindenkit hatalmas meglepetésként ért, és még hetekkel a hír megjelenése után is vitát vált ki a rajongók és a szakma nagyjai között. Rengeteg kritikát kapott a stúdió, ugyanakkor sokan bíznak benne, hogy David Zaslav enged a rajongói követeléseknek, és kiadják majd a filmet a jövőben.

Nagy kár lenne, ha Grace a Batgirl törlése után nem kapna újabb szerepet, bár egy friss jelentés szerint a Warner Bros. Pictures Group vezetői, Michael De Luca és Pam Abdy felkeresték az In The Heights – New York peremén sztárját, és “fontolóra veszik annak lehetőségét, hogy továbbra is eljátssza Batgirl szerepét egy jövőbeli DC-filmben”.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.