Főoldal Előzetesek A Barbie új előzetesében letartóztatják Barbiet és Kent
Előzetesek

A Barbie új előzetesében letartóztatják Barbiet és Kent

Barbie és Ken egy ismeretlen új világban találja magát.

48

A Warner Bros. egy új trailerben mutatja be közelebbről a Barbie két főszereplőjét. Bár a film történetét eddig többnyire titokban tartották, az új előzetesből kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy miről fog szólni Greta Gerwig filmje, hiszen Barbie és Ken július 21-én hivatalosan is belépnek a való világba.

A Barbielandben (ahol látszólag mindenkit Barbie-nak és Kennek hívnak) töltött napokba belefáradva Margot Robbie Barbie-ja és Ryan Gosling Kenje a szülőföldjük határain túlra merészkednek. Az új felvételeken Barbie és Ken felfedezik a modern világot, amely egészen más, mint a rózsaszín és műanyagból épült otthonuk. Venice Beachen Barbie megüt egy férfit, amiért a férfi rácsap a fenekére, majd bevarrják őket a helyi zsaruk. Néhány rendőrségi fotón pózolnak is, eközben a mi világunkban az emberek kezdenek kiborulni, hogy egy igazi Barbie sétálgat Los Angeles utcáin.

Gerwig és a “Barbie” társulata igyekezett titokban tartani a film cselekményét a közönség előtt, de amikor a Los Angeles-i forgatásról készült fotók és videók tavaly felkerültek a netre, a rajongók elkezdték megfejteni, hogy miről is szólhat majd a feldolgozás.

Úgy mellesleg el sem tudom mondani, mennyire megalázó volt számunkra. Úgy nézünk ki, mintha nevetnénk és szórakoznánk, de belül haldokoltunk. Olyan voltam, mintha ez lenne életem legmegalázóbb pillanata.

Tudtam, hogy L.A.-ben kell forgatnunk néhány külső helyszíni jelentet. Tudtam, hogy ha egyszer ilyen jelentet forgatsz, akkor lefotóznak majd. Valószínűleg lesz egy kisebb tömeg, akik felfigyelnek ránk, mert, tudod, egy kicsit kilógunk a sorból ezekben a ruhákban. Szóval tudtam, hogy kapunk egy kis figyelmet és valószínűleg néhány fotó is kikerül, de nem úgy, ahogyan történt.

Margot Robbie

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még a legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

Barbie forgatókönyvén a rendező Gerwig együtt dolgozott Noah Baumbach-kal (Házassági történet), ami ugyancsak árulkodó eleme az új film hangvételének és helyszínének. Mind Gerwig, mind Baumbach arról ismert, hogy produkcióikban szeretik ábrázolni az élet kemény valóságát – de gyakran humorral a középpontban, így a világhírű karakterről alkotott elképzelésük még érdekesebbé teszi a feldolgozást. Margot és Gosling mellett Will Ferrell, aki a Mattel (a Barbie-babát megalkotó cég) vezérigazgatóját alakítja, egy interjúban arra utalt, hogy a film a patriarchátus szatírája lesz, valamint a nőkre kirótt társadalmi és szépségnormák kritikája.

Barbie 2023. július 21-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...