Főoldal Játékok A Banishers: Ghosts of New Eden egy új trailerben villantja meg a lebilincselő akció-rpg gameplay-ét, és hátborzongató történetét
Játékok

A Banishers: Ghosts of New Eden egy új trailerben villantja meg a lebilincselő akció-rpg gameplay-ét, és hátborzongató történetét

A Banishers: Ghosts of New Eden év végén jelenik meg konzolokra és PC-re.

411
Banishers: Ghosts of New Eden

A tegnapi napon a Focus, és a DON’T NOD megosztott egy lebilincselő gameplay bemutató trailert a Banishers: Ghosts of New Eden-hez, a megható akció-RPG-hez, amiben természetfeletti borzalmakat vadászhatsz le, és csaphatsz össze velük, hogy megmásíts egy tragikus sorsot. Még ez év végén megjelenik PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, és PC-re. Készülj fel a játék borzongató akció-RPG élményeire újonnan bemutatott screenshotokkal, és a Summer Game Fest-en először bemutatott trailerrel.

Játssz Antea Duarte, és Red mac Raith-ként, a két szerető, és Banisher-ként – felesküdött szellemvadászok, akik az élőket védik a lappangó szellemek, és kísértetektől. Miután Antea tragikus módon egy gyűlölt lélekké válik és kétségbeesett keresésbe kezd, hogy módot találjon nyomorúságos helyzetének megváltoztatására.

A kísértetjárta vadonban Észak-Amerikában, csatlakozz New Eden közösségéhez, hogy felszabadíts egy természetfeletti lényekkel, és ősi titkokkal sújtott világot. Használd az eszed, vagy egyesítsd Antea spirituális erejét, és Red fegyver arzenálját, hogy legyőzd, és száműzd az élőket sanyargató lelkeket.

Nehéz döntések várnak utadon, melyek drámaian befolyásolják a történetedet, és New Eden lakóit – legyenek azok élők, vagy elveszett lelkek. Oldj fel új felszereléseket, képességeket, hogy felszabadítsd a Banisher-ek teljes erejét.

A Banishers: Ghosts of New Eden még ez év végén megjelenik PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, és PC-re.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...