Főoldal Játékok A Banishers: Ghosts of New Eden egy új trailerben villantja meg a lebilincselő akció-rpg gameplay-ét, és hátborzongató történetét
Játékok

A Banishers: Ghosts of New Eden egy új trailerben villantja meg a lebilincselő akció-rpg gameplay-ét, és hátborzongató történetét

A Banishers: Ghosts of New Eden év végén jelenik meg konzolokra és PC-re.

57
Banishers: Ghosts of New Eden

A tegnapi napon a Focus, és a DON’T NOD megosztott egy lebilincselő gameplay bemutató trailert a Banishers: Ghosts of New Eden-hez, a megható akció-RPG-hez, amiben természetfeletti borzalmakat vadászhatsz le, és csaphatsz össze velük, hogy megmásíts egy tragikus sorsot. Még ez év végén megjelenik PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, és PC-re. Készülj fel a játék borzongató akció-RPG élményeire újonnan bemutatott screenshotokkal, és a Summer Game Fest-en először bemutatott trailerrel.

Játssz Antea Duarte, és Red mac Raith-ként, a két szerető, és Banisher-ként – felesküdött szellemvadászok, akik az élőket védik a lappangó szellemek, és kísértetektől. Miután Antea tragikus módon egy gyűlölt lélekké válik és kétségbeesett keresésbe kezd, hogy módot találjon nyomorúságos helyzetének megváltoztatására.

A kísértetjárta vadonban Észak-Amerikában, csatlakozz New Eden közösségéhez, hogy felszabadíts egy természetfeletti lényekkel, és ősi titkokkal sújtott világot. Használd az eszed, vagy egyesítsd Antea spirituális erejét, és Red fegyver arzenálját, hogy legyőzd, és száműzd az élőket sanyargató lelkeket.

Nehéz döntések várnak utadon, melyek drámaian befolyásolják a történetedet, és New Eden lakóit – legyenek azok élők, vagy elveszett lelkek. Oldj fel új felszereléseket, képességeket, hogy felszabadítsd a Banisher-ek teljes erejét.

A Banishers: Ghosts of New Eden még ez év végén megjelenik PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, és PC-re.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Mirage
Játékok

Assassin’s Creed Mirage teszt

Az orgyilkos széria legújabb része visszanyúlt az alapokhoz.

Blizzard Odyssey
Játékok

Új túlélős játékon dolgozik a Blizzard?

A legújabb pletykák szerint 2027-ben érkezhet a Blizzard új túlélős játéka.

EA Sports FC 24
Játékok

Kevesebb fogyott az új EA Sports FC-ből, mint tavaly a FIFA 23-ból

Az EA Sports FC 24 a brit eladási listákon a második helyre...

Tom Clancy
Játékok

Tom Clancy munkássága és szórakoztatóipari öröksége – 1. rész: a kezdetek és a hőskorszak

A Tom Clancy, mint a videójáték-ipar egyik meghatározó szereplője.