Főoldal Játékok A Bandai Namco Europe bemutatja a Sand Land-et, egy új akció-rpg-t, akira toriyama mangája alapján
Játékok

A Bandai Namco Europe bemutatja a Sand Land-et, egy új akció-rpg-t, akira toriyama mangája alapján

Készülj fel egy inspiráló kalandra egy démoni hőssel és indulj el utazásodra egy hatalmas világban, ami tele rejtélyekkel, izgalmas akcióval, és kirobbanó autós harcokkal vár.

517
SAND LAND

Vezető videójáték kiadó, és fejlesztő, Bandai Namco Europe a tegnapi napon bejelentette a SAND LAND-et, egy új akció RPG-t, ami Akira Toriyama mesterművén alapszik. Akira Toriyama, a DRAGON BALL, és DR. SLUMP megalkotója. A SAND LAND-et az ILCA Inc. fejlesztette és az ez évi Summer Game Fest-en mutatták be a „Kickoff Live” livestream-ben. A játék PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, és PC-re várható.

Merülj el egy sivatagi világban, ahol mind az emberek, mind a démonok az extrém vízhiánytól szenvednek. Játssz a Fiend Prince, Beelzebub, Sheriff Rao, démon Thief-ként és vesd bele magad a kalandba, a Legendary Spring keresésébe elrejtve a sivatagban. Beelzebub, „szuper gonosz ördogi lény”-ként mutatkozik be, de valójában gyermeki lelke, emberfeletti ereje, és telepatikus képességei vannak. Rao, egy kisvárosi serif démonok segítségét kéri, hogy megmentsék Sand Land-et a vízhiánytól. Thief, egy bölcs öreg démon tolvaj képességekkel szintén csatlakozik Beelzebub-hoz, és Rao-hoz kalandjukon.

Beelzebub-ként játszva a játékosok felfedezhetik a hatalmas világot egy szedett-vedett ember-démon csapattal. Akár változatos járművekkel, vagy gyalog, a játékosok veszélyes összetűzésekben találhatják magukat, de segítőkész karakterekkel is találkozhatnak, miközben SAND LAND óriási sivatagát járják, és megfejtik a titkait. A jármű, és karakter harcok nagy szerepet játszanak. A játékosoknak nagy választékuk van a járművek kiválasztásánál, amit testre szabhatnak, és fel is szerelhetik, hogy kiállja a sivatagot, legyőzzék ellenségeiket, akadályokon jussanak át, és felvegyék a harcot a legkülönfélébb ellenségekkel.

A SAND LAND egy népszerű manga, amit 2000-ben Akira Toriyama alkotott, a DRAGON BALL, és Dr. Slump készítője, mely művek már világhírűvé váltak kiadásuk óta. Egy sivatagi világban ahol a démonok, és emberek együttesen szenvednek az extrém vízhiánytól, Beelzebub, a Fiend Prince, és Rao, egy kisvárosi serif csapatot alkotnak, és elindulnak kalandjukra, hogy megtalálják az elrejtett víz forrását. 2022 decemberében a SAND LAND project bejelentésre került, amikor is számos különböző partner egybegyült, hogy ezt a klasszikus manga IP-t megalkossák. A projekt egy Bandai Namco Filmworks Sunrise Studio, Kamikazedouga Co. Ltd., és ANIMA Inc. együttműködéséből született anime filmmel kezdődött, majd később 2023 júniusában hivatalosan is bejelentették a SAND LAND-et.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.