Főoldal Játékok A Bandai Namco Europe bemutatja a Sand Land-et, egy új akció-rpg-t, akira toriyama mangája alapján
Játékok

A Bandai Namco Europe bemutatja a Sand Land-et, egy új akció-rpg-t, akira toriyama mangája alapján

Készülj fel egy inspiráló kalandra egy démoni hőssel és indulj el utazásodra egy hatalmas világban, ami tele rejtélyekkel, izgalmas akcióval, és kirobbanó autós harcokkal vár.

162
SAND LAND

Vezető videójáték kiadó, és fejlesztő, Bandai Namco Europe a tegnapi napon bejelentette a SAND LAND-et, egy új akció RPG-t, ami Akira Toriyama mesterművén alapszik. Akira Toriyama, a DRAGON BALL, és DR. SLUMP megalkotója. A SAND LAND-et az ILCA Inc. fejlesztette és az ez évi Summer Game Fest-en mutatták be a „Kickoff Live” livestream-ben. A játék PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, és PC-re várható.

Merülj el egy sivatagi világban, ahol mind az emberek, mind a démonok az extrém vízhiánytól szenvednek. Játssz a Fiend Prince, Beelzebub, Sheriff Rao, démon Thief-ként és vesd bele magad a kalandba, a Legendary Spring keresésébe elrejtve a sivatagban. Beelzebub, „szuper gonosz ördogi lény”-ként mutatkozik be, de valójában gyermeki lelke, emberfeletti ereje, és telepatikus képességei vannak. Rao, egy kisvárosi serif démonok segítségét kéri, hogy megmentsék Sand Land-et a vízhiánytól. Thief, egy bölcs öreg démon tolvaj képességekkel szintén csatlakozik Beelzebub-hoz, és Rao-hoz kalandjukon.

Beelzebub-ként játszva a játékosok felfedezhetik a hatalmas világot egy szedett-vedett ember-démon csapattal. Akár változatos járművekkel, vagy gyalog, a játékosok veszélyes összetűzésekben találhatják magukat, de segítőkész karakterekkel is találkozhatnak, miközben SAND LAND óriási sivatagát járják, és megfejtik a titkait. A jármű, és karakter harcok nagy szerepet játszanak. A játékosoknak nagy választékuk van a járművek kiválasztásánál, amit testre szabhatnak, és fel is szerelhetik, hogy kiállja a sivatagot, legyőzzék ellenségeiket, akadályokon jussanak át, és felvegyék a harcot a legkülönfélébb ellenségekkel.

A SAND LAND egy népszerű manga, amit 2000-ben Akira Toriyama alkotott, a DRAGON BALL, és Dr. Slump készítője, mely művek már világhírűvé váltak kiadásuk óta. Egy sivatagi világban ahol a démonok, és emberek együttesen szenvednek az extrém vízhiánytól, Beelzebub, a Fiend Prince, és Rao, egy kisvárosi serif csapatot alkotnak, és elindulnak kalandjukra, hogy megtalálják az elrejtett víz forrását. 2022 decemberében a SAND LAND project bejelentésre került, amikor is számos különböző partner egybegyült, hogy ezt a klasszikus manga IP-t megalkossák. A projekt egy Bandai Namco Filmworks Sunrise Studio, Kamikazedouga Co. Ltd., és ANIMA Inc. együttműködéséből született anime filmmel kezdődött, majd később 2023 júniusában hivatalosan is bejelentették a SAND LAND-et.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

God of War Ragnarök
Játékok

Ingyenes DLC-t kap a God of War Ragnarök

Decemberben Valhalla címen egy epilógus történetben visszatér Kratos.

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.