Főoldal Filmek A Ballerina 2024-es bemutatóját jelentősen eltolták, helyére a The Crow remake kerül
Filmek

A Ballerina 2024-es bemutatóját jelentősen eltolták, helyére a The Crow remake kerül

Egy jelentés szerint jelentősen eltolják a Ballerina bemutatóját.

269
007 Nincs idő meghalni

A Lionsgate naptárában egy helycserére kerül sor, ugyanis a The Crow remake érkezik a már korábban bejelentett John Wick-spinoffnak kikiáltott Ballerina 2024-es nyári premiernapján. Ezzel a döntéssel az Ana de Armas főszereplésével forgatott filmet csak 2025-ben mutatják be, csaknem egy évvel később az eredetileg meghirdetett időponthoz képest.

A Deadline mai jelentése szerint az Ana de Armas főszereplésével készülő Ballerina egy évet csúszik, 2024. június 7-ről 2025. június 6-ra került a naptárban. A jelentés szerint a John Wick rendezője, Chad Stahelski, aki nemrég kötött szerződést a Lionsgate-tel, hogy a franchise kreatív felügyeletét vegye át, a Ballerina rendezőjével, Len Wisemannel összedolgozik, hogy további akciójelenetekkel bővítsék a filmet.

Így a megjelenési dátum szabaddá vált a The Crow számára, amely a hírek szerint 2024. június 7-én kerül a mozikba. Amennyiben igaz a jelentés, akkor már nem vagyunk messze a régóta fejlesztés alatt álló remake-től, amelynek munkálatai még 2008-ban kezdődtek. Nehéz utat tudhat maga mögött a projekt, mely során olyan sztárokat szemeltek ki, mint Bradley Cooper, Luke Evans, Jack Huston és Jason Momoa, valamint számos rendezőt, sőt néhány stúdiót is megjárt.

A film végül tavaly került a Lionsgate-hez, és Bill Skarsgard lépett a címszerepbe, amelyet eredetileg Brandon Lee játszott, aki tragikus módon meghalt egy balesetben az 1994-es film forgatásán. FKA Twigs, Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila és Jordan Bolger is szerepel a filmben, a rendező Rupert Sanders.

A Deadline a mai jelentésében továbbá arról is beszámol, hogy a Lionsgate 2025. január 17-re datált egy cím nélküli Guy Ritchie-filmet.

A Ballerina mellett további filmekkel szeretnék gyarapítani az univerzumot. A John Wick: 4. fejezet tavalyi megjelenése után a Lionsgate elárulta, hogy egy ötödik John Wick-film is készül, Stahelski pedig egy anime és egy tévésorozat tervéről is beszámolt már, amely független lesz a tavaly szeptemberben bemutatott The Continental című sorozattól.

007 Nincs idő meghalni

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Lionsgate
Filmek

CinemaCon: A Lionsgate bemutatója

Volt minden a Lionsgate előadásában a CinemaConon: horror, akció, dráma és életrajzi...

Ghosted
Filmek

Ana de Armas reagált arra a pletykára, hogy Gal Gadot helyett ő lehet az új Wonder Woman

Gal Gadot szerepe Wonder Woman szerepében bizonytalan, de hivatalosan semmit nem erősítettek...