Star Wars Episode I Racer

A ’90-es évek Star Wars-játéka, a Star Wars Episode I Racer is érkezik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra

Megerősítést nyert, hogy a klasszikus fogatversenyes Star Wars Episode I Race is megjelenik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra.

Megerősítést nyert, hogy a klasszikus fogatversenyes Star Wars Episode I Racer is megjelenik PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra.

A fejlesztők mindent megtesznek, hogy könnyebb legyen átvészelni a karantént, sorra érkeznek a legendás játékcímek meglévő konzolgenerációra. Ha a ’90-es években cseperedtél fel, akkor biztosan hallottál már róla, de jobb esetben órákon keresztül nyúztad a nagysikerű Star Wars Episode I Racer játékot, ami elérhető volt PC-n, vagy N64-en és Dreamcast-on. Most újabb platformokon lesz elérhető, így már PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokon is újraélhetjük a fogatversenyt.

A Lucasfilm és az Aspyr fejlesztőcsapat még nem jelentette be, hogy pontosan mikor fogják kiadni a játékot, de várhatóan a következő hetekben, még tavasz vége előtt megérkezik. Ahogy már fogalmaztunk, talán senkinek sem kell bemutatni a játékot, amit lényegében az előzménytrilógia emlékezetes fogatversenyéről mintáztak a készítők, majd több pályával is kiegészítették a sorozatot.

A játékban csaknem 25 különböző versenyző közül választhatunk sajátot, Anakin Skywalker mellett ott van még Sebulba és Ratts Tyerell is, miközben a világ minden táján élet-halál harcot vívjunk ellenfeleink ellen. A virtuálisan Tatuintól egészen Baroonda, Malastare helyszínekig ellátogatunk. Sajnos azonban multiplayer módot nem kap a játék, helyette osztott képernyős módban játszhatunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel.

Fontos leszögezni, hogy nem egy remaster kiadásról beszélünk, eredeti grafikával érkezik a játék, de ez sok rajongót nem különösen izgat, hiszen évek óta könyörögnek a stúdiónak, hogy adják ki újra az új konzolokra is. Jobb időt pedig nem is választhattak volna, mint a koronavírus-járvány idején, amikor amúgy is mindenki otthon tengődik, és kezébe veheti ezt a nagyszerű videojátékot.

Total
0
Shares
Previous Article
TOP 5

Mikor folytatódik a The Batman, a Jurassic World 3., a Shang-Chi és más filmek forgatása?

Next Article

Újabb infók a SnowRunner-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!