Főoldal Sorozatok A 9. évaddal véget ér a The CW csatorna The Flash sorozata
Sorozatok

A 9. évaddal véget ér a The CW csatorna The Flash sorozata

A The CW legsikeresebb DC Comics projektje is véget ér jövőre.

371
The Flash

Véget ér a Grant Gustin által alakított The Flash a The CW-nél, a csatorna ugyanis bejelentette, hogy a sorozat kilencedik évada egyben az utolsó is lesz, sőt az Arrowverse is lehúzza ezzel a rolót, miután a csatorna korábban már kivégezte az univerzum más sorozatait, köztük például A zöld íjászt is.

A The CW szerint a Grant Gustin által alakított The Flash ismét a gyártás felé veszi az irányt, a hivatalos kezdési dátum valamikor a jövő hónapban lesz. A sorozat kilencedik évada 13 epizóddal zárja majd a sorozatot.

“Kilenc évad! Kilenc év Central City megmentése, miközben a nézőket egy érzelmes utazásra vittük, tele szívvel, humorral és látványossággal. És most Barry Allen elérkezett a rajtkapuhoz az utolsó versenyéhez. Oly sok csodálatos tehetséges emberrel dolgoztunk, akik idejüket és szeretetüket adták, hogy hétről hétre életre keltsék ezt a csodálatos sorozatot” – mondta Eric Wallace executive producer egy nyilatkozatban. “Így, ahogy felkészülünk arra, hogy a sorozat hihetetlen öröksége előtt tisztelegjünk az izgalmas utolsó fejezetünkkel, szeretnék köszönetet mondani fenomenális szereplőinknek, íróinknak, producereinknek és stábunknak az évek során, akik segítettek abban, hogy a ‘The Flash’ felejthetetlen élményt nyújtson a nézőknek világszerte.”

A The Flash első epizódját még 2014 októberében mutatták be. Azután jött létre, hogy Grant Gustin két epizód erejéig vendégszerepelt Barry Allent alakítva A zöld íjász második évadában. Az amerikai kábelcsatorna egyik legnépszerűbb projektje a debütálása óta, a legutóbbi évadra több mint 1,03 millió néző volt kíváncsi az Egyesült Államokban.

A sorozat főszereplői Grant Gustin mint Barry Allen, Candice Patton Iris West szerepében, Danielle Panabaker mint Caitlin Snow, továbbá Jesse L. Martin mint Joe West és Danielle Nicolet mint Cecile Horton.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...