Főoldal Filmek George Clooney azt mondja, nincs “annyi drog a világon”, hogy újra Batman legyen
Filmek

George Clooney azt mondja, nincs “annyi drog a világon”, hogy újra Batman legyen

Batman szerepet továbbra is nyitott kérdés a DC Univerzumban, ki lesz az új Sötét lovag?

393
Batman

A Flash: A Villám stáblista alatti jelenetében egy rövid jelen erejéig George Clooney újra Batman lehetett. A Warner Bros. nagy reményeket fűzött a filmhez, hogy ez lesz minden idők legjobb képregényfilmje, és ez akár még azt is jelenthette volna, hogy Clooney lehet az új DC Univerzum Sötét lovagja. A film megbukott, és úgy tűnik, a színésznek is elege van a szuperhősökből.

George Clooney úgy fogalmazott, hogy szerinte nincs “annyi drog a világon”, hogy visszatérjen Batman jelmezében. Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva Clooney világossá tette, hogy nem fog visszatérni Bruce Wayne-ként, annak ellenére, hogy sok elmélet született a cameo után, hogy esetleg ő lehet a fő idővonal új védelmezője majd.

Amikor megkérdezték tőle, hogy hajlandó lenne-e visszatérni Batmanként, Clooney csak úgy válaszolt, hogy “Nem hiszem, hogy van elég drog a világon ahhoz, hogy visszamenjek”.

A 2023-as Flash: A Villám rövid jelenete előtt Clooney legutóbb az 1997-es Batman és Robinban szerepelt. A stáblista alatti jelenet után sok rajongó azt feltételezték, hogy hamarosan állandó szereplője lehet a DC Univerzumnak, és talán a bejelentett The Brave and the Bold főszereplője lesz, mivel a film az idősebb Bruce Wayne-re koncentrál, és a történet inkább a fiáról, Damienről szól, mint a saját bűnüldöző kalandjairól. Clooney szerepe még valószínűbbnek tűnt, amikor megerősítették, hogy a Flash: A Villám rendezője, Andy Muschietti rendezi új filmet.

Ennek az ötletet azonban gyorsan véget vetettek, így a szerep ismét nyitva maradt egy vadonatúj személy előtt, mivel Robert Pattinson kalandjai nem a fő idővonalom, hanem az úgynevezett Elseworlds világban játszódnak. James Gunn és Peter Safran irányítása alatt egyébként 2024-ben a Creature Commandos című animációs sorozattal folytatódik a DCU, majd 2025-ben a Superman: Legacy című filmmel indul csak be igazán.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.