Főoldal Előzetesek Megérkezett a Wonder Woman második előzetese
Előzetesek

Megérkezett a Wonder Woman második előzetese

Itt van, megérkezett! A Warner Bros. bemutatta a várva várt Wonder Woman film második előzetesét.

872

Itt van, megérkezett! A Warner Bros. bemutatta a várva várt Wonder Woman film második előzetesét.

Még mielőtt Wonder Woman-né vált volna, csak úgy ismerték a nőt, mint Diana, vagy mint az Amazonok hercegnője. Wonder Woman legyőzhetetlen és egy magasan képzett harcos a DC világában. Egy védett paradicsomként ismert szigeten élt, egészen addig védelmezte a helyet, míg egy amerikai pilóta le nem zuhant a háború alatt. A pilóta elmeséli, hogy háború dúl a világban, Diana ezért úgy dönt, elhagyja otthonát, hogy megállítsa a fenyegetést. Steve Trevor (Chris Pine) pilótával az oldalán vesz részt a harcokban, míg rá nem döbben, hogy milyen erő lakozik benne, és fel nem fedezi valódi sorsát.

A címben szereplő Amazonnőt Gal Gadot fogja majd játszani a vásznon. Lehetett sejteni már reggel, hogy valami őrülten jó trailert kapunk ma, ugyanis a filmstúdió három új plakátot tettek közzé. Nem csalódtunk, mert pokolian jó lett a mostani előzetes! 2013-ban elindult a DC Comics filmes univerzuma az Acélemberrel, idén következett a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, majd a nyári Suicide Squad – Öngyilkos osztag, jövőre követi Diana, mint Csodanő negyedikként, a sort pedig novemberben az Igazság ligájával zárják a DC Univerzumban.

Néhány perccel ezelőtt a stúdió úgy döntött, hogy nem húzza tovább az idegeket, és elérhetővé teszik a második hivatalos trailert a Wonder Womanhez. A filmben a már említett Gal Gadot játssza a főhőst, vele egyébként az idei Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkozhattunk. A továbbiakban Chris Pine (Star Trek: Mindenen túl), Connie Nielsen (Gladiátor), Robin Wright (Blade Runner 2049), Lucy Davis (Haláli hullák hajnala), és Danny Huston (X-Men kezdetek: Farkas) mellékszereplőkkel 2017. június 2-án mutatják be a Patty Jenkins új filmjét, a Wonder Womant a mozikban.

Produceri munkában Zack Snyder, Deborah Snyder, Charles Roven, míg vezető producerként Richart Suckle, Stephen Jones, Wesley Coller, Geoff Johns és Rebecca Rover dolgozott a filmen.

Ti mit gondoltak a Wonder Woman filmről? Nektek mennyire jött be az első, illetve most a második trailer?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.