x
Filmek

Kevin Feige már várja, hogy Vasember és Doctor Strange szövetségesek legyenek

Az MFU héten mutatták be új karakterét, Doctor Stranget, de már most arra vagyunk kíváncsiak, mikor tűnik fel újra a vásznon Doctor Strange.

Kevin Feige már várja, hogy Vasember és Doctor Strange szövetségesek legyenek
  • Publishednovember 3, 2016

Az MFU héten mutatták be új karakterét, Doctor Stranget, de már most arra vagyunk kíváncsiak, mikor tűnik fel újra a vásznon Doctor Strange.

A legutóbbi nyilatkozatában elmondta a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige, hogy egészen hihetetlen párok és barátságok alakulnak majd ki a Bosszúállók: Végtelen háborúban, mialatt célzott Vasember és Sorcerer Supreme kapcsolatára is.

Vulture-nek adott interjúja közben az elnök elmondta, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei nem várt dolgokhoz vezetnek majd, közéjük tartozik az is, ami a Marvel képregény hőseivel fog történni. Feige legjobban azt várja már, hogy Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) találkozzon a filmben.

Rengeteb lehetőségünk van, de én a karakterek, és az őket eljátszó színészek miatt mondanám Doctor Strange és Vasember párost.

Kevin Feige beszédében ezúttal is tett rejtélyes utalásokat, így ebből leszűrhettük, hogy Stark és Strange duója mellett mások is párost alkotnak a következő filmekben.

Különösen igaz ez a Végtelen háborúra, de ami ezután következik majd… igazi váratlan fordulatok következnek majd be.

Hogy milyen kötelékekre gondolt itt, és mivel találkozhatunk majd a Bosszúállók: Végtelen háborúban? Elképzelhető, hogy a folytatásban a Kapitány és Tony félreteszi kettőjük közti nézeteltérését, és ha nem is barátokként, de egy csapatban harcolnak majd. De mi a helyzet Bucky és Stark kapcsolatával, az is egy jó kérdés. Egy biztos, a fenyegetés miatt most félre kell tenni mindent, és együttes erővel kell fellépni a világot elpusztítani akaró Thanos-szal szemben.

A lehetőségek száma végtelen, abban viszont biztosak lehetünk, hogy Joe és Anthony Russo fivérek mindent alaposan megvizsgálnak majd, és a legérdekesebb, legfordulatosabb történettel állnak majd elő 2018. május 3-án.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.