Részletek derültek ki Luke Skywalker külsejéről a Star Wars 8-ból

Az egyik legbiztosabb forrástól származnak a következő spoiler hírek Luke Skywalker Episode VIII-as megjelenéséről.

Az egyik legbiztosabb forrástól származnak a következő spoiler hírek Luke Skywalker Episode VIII-as megjelenéséről.

Hihetetlenül kevés részlet birtokában vagyunk a Star Wars: Episode VIII film kapcsán. Minden amit tudunk a filmről, pletykákra és rajongói teóriákra alapoz. Tudjuk, hogy a Star Wars: Az ébredő Erőben mutatott szerepénél sokkal nagyobb feladat vár Luke Skywalkerre a nyolcadik részben. Skywalker szerepéről annyit tudunk, hogy egészen eddig remeteként élt, és az ősi jedi templomot kereste egy távoli bolygón, az Ahch-Ton. Végre többet is megtudunk a jediről, és van egy lehetséges elképzelés is, hogy miként láthatjuk majd a jedi mestert a következő Star Wars sagaban.

Természetesen most is, mint máskor a Making Star Wars oldalon olvasható a leírás, akik jellemzést kaptak Luke Skywalker által játszott karakterről a Star Wars 8-ból. Az oldal nemrég megbízta Lumberjack Nick nevezetű dolgozóját, hogy látogasson el a forgatások helyszíneire, és készítsen képet a produkcióról, ami a mostani Luke Skywalkeres cikkbe is bekerült. Az eredmény sajnos nem lett annyira izgalmas, mint sokan számítottak rá. A szóban forgó jelenetet úgy festették le, hogy Rey rendkívül csalódott lett a kiképzése során, frusztrációt érzett Luke iránt, pontosan úgy, ahogy a korábban leírták Reyt.

Forrás: Making Star Wars
Forrás: Making Star Wars

Luke az új részben szemben azzal a fehéres köpennyel, amit Az ébredő Erő végén viselt, az új részben inkább fog feketés, sötétebb jedi köpenyt viselni, hasonlót ahhoz, amivel a Star Wars: A Jedi visszatérben láthattuk. Az oldal írásából azt is megtudtuk, hogy nem látták az övét, vagy arra utaló kiegészítőt, ahol fénykardját hordhatná a jedi. Nagyon érdekes információk ezek, vajon mi történt a fénykardjával? A Making Star Wars oldal megjegyezte, hogy semmilyen leírást nem kaptak a fénykardról. Előfordulhat, hogy Luke nem hordta magával a fegyverét, és a filmben sem fogja használni, talán a leírás hibádzott, és téves információkat osztottak meg az oldallal. Vagy csak nem volt nála a felvétel során, számtalan spekulációt el tudunk képzelni. Fegyver nem, de lándzsának, vagy sétabot-szerűségnek látszó valami kezében volt az elkapott jelenetnél. A botot a robotkezében tartotta, ez is csak véletlen, vagy egy jól felépített rajongói elképzelés?

Nagyon keveset tudunk a The Force Awakens folytatásáról, amit Rian Johnson rendezett. Még a hivatalos filmcím sem ismert. A Disney most csak az első mellékszálon futó részre, a Zsivány Egyesre szeretne fókuszálni, és minden bizonnyal a spin-off bemutatója során az Episode VIII címet és az első teaserét is megkapjuk. Esetleg részleteket is hallhatunk The Executioner egységről a Zsivány Egyesben, amit december 15-én mutatnak be a mozikban.

A Star Wars: Episode VIII 2017. december 16-án érkezik a mozikba.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett a Wonder Woman második előzetese

Next Article

Új színésszel és jelenettel gazdagodott az Iron Fist

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!