Főoldal Filmek Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot
Filmek

Októberben negyedszerre rendezik meg a Galaktikus Családi Napot

A The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub ezúttal is elrepít minket a messzi-messzi galaxisba!

1.4k
Star Wars családi Nap

Idén immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Galaktikus Családi Nap. Az eseményt a korábbi évekhez hasonlóan Pesterzsébeten, a Csili Művelődési Központban tartják, október 28-án szombaton, 10-17 óráig. 

A rendezvény TFA Klubkártyával továbbra is ingyenesen látogatható, míg anélkül a belépő ára 1000 Ft/fő, cserébe változatos programokkal készül a magyarországi Star Wars-közösségek sava-borsa. Többek között ott lesz az eseményen az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége és a Lázadó Légió is, Rixon és a Rebo.hu Star Wars hír-és véleményportál, a SaberForce és a 3D Imperium, illetve a Magyar LEGO Star Wars Klub és a Magyar Star Wars Armada csapata is.

A teljes esemény alatt változatos színpadi programok és beszélgetések várják az arra tévedő galaktikus utazókat, ezeken kívül pedig  lesznek fotózkodási lehetőségek, kiállítások, jelmezverseny és felvonulás, kvízjátékok és persze szórakoztató foglalkozások a kisebbeknek is. Az egyes résztvevők asztalainál pedig a látogatók személyesen is találkozhatnak a meghívottakkal.

Érdemes követni az esemény facebook oldalát is, ahol folyamatosan mutatkoznak be az újabb és újabb résztvevők, illetve a legfontosabb információk, esetleges változások is megosztásra kerülnek.

Szerző
Kajtár Virág

Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Qui-Gon mintát vesz Anakin véréből.
Másvilág

A midikloriánok természete

George Lucas világának egyik legfélreértettebb koncepciója a midikloriánok szerepe és működése, mely...

ws letoltes 241008 020510
Másvilág

Mit jelent az Erő egyensúlya?

A kérdés sokkal összetettebb, mint amilyennek először tűnik, az egyensúly pedig nem...