Főoldal Filmek A Flash: A Villám rendezője spoilert dobott, mert felfedte az egyik legnagyobb vendégszereplőt
Filmek

A Flash: A Villám rendezője spoilert dobott, mert felfedte az egyik legnagyobb vendégszereplőt

A rajongók nagyon pipák lesznek, amiért Andy Muschietti leleplezte az egyik legnagyobb cameót.

384
Flash - A Villám

A Flash: A Villám rendezője, Andy Muschietti hatalmas bombát dobott a DC Studios közelgő filmjével kapcsolatban, ugyanis teljesen véletlenül elszólta magát, hogy a sok vendégszereplő (igen, több nagy cameo is lesz a filmben) egyikét megerősítette. Egy olyan karakterről van szó, amire legalább 25 évet kellett várnia az érintett színésznek.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Black Adam és a Shazam! Az istenek haragja után a Warner Bros. úgy döntött, hogy egészen más megközelítéssel fogja marketingelni a DC Comics legújabb adaptációját. Hosszas huzavona után jövő hónapban végre mozikba kerül Ezra Miller főszereplésével forgatott a Flash: A Villám. Írásos nagy kritikát még ne lehet megjelentetni, de előzetesen annyit elárulhatunk, hogy ez lett az eddigi legjobb, legszórakoztatóbb és legötletesebb DC-film, amit valaha készítettek.

Amellett, hogy olyanok támogatták már a filmet, mint Tom Cruise, Stephen King, sőt még a DC Studios főnöke, James Gunn is (aki ragaszkodik hozzá, hogy ez a kedvenc filmje 2023-ban), úgy döntöttek, hogy az áprilisi CinemaConon bemutatják a több mint 220 millió dolláros filmet. Ezzel kapcsolatban néhány napja felröppentek olyan pletykák, hogy egy másik vágást mutattak be Las Vegasban, de ezt megcáfoljuk, ugyanis a világpremieren mi is jelen voltunk, s a rendező megerősítette, hogy ebben a formában fogják bemutatni nyáron a filmet.

Az Esquire Middle Earth lapnak adott interjújában a filmről faggatták a rendezőt, amikor Andy Muschietti véletlenül elszólta magát, és lelőtte az egyik legnagyobb poént a filmből. Megerősítette, hogy Nicolas Cage cameózik a filmben Superman szerepében.

Nic egyszerűen csodálatos volt. Bár a szerep csak egy cameo volt, ő belevetette magát… Egész életemben arról álmodtam, hogy együtt dolgozhassak vele. Remélem, hamarosan újra együtt dolgozhatok vele.

Ő egy hatalmas Superman-rajongó. Egy képregény-fanatikus.

Andy Muschietti

A Ha/Ver és a Pókember – Irány a Pókverzum sztárja eredetileg Tim Burton félrement Superman Lives című filmjében játszotta volna az Acélembert. A projekt különböző okok miatt meghiúsult, bár az internetre kikerült egy fotó a jelmezpróbáról, amelyen Cage látható vörös ruciban.

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat valamin, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

A Flash: A Villám 2023. június 15-én száguld be a magyar mozikba.

Flash - A Villám

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.