Főoldal Filmek James Gunn a Superman: Legacy forgatási időpontjáról beszélt, valamint arról, miben más az ő feladata, mint amit Kevin Feige csinál a Marvelnél
Filmek

James Gunn a Superman: Legacy forgatási időpontjáról beszélt, valamint arról, miben más az ő feladata, mint amit Kevin Feige csinál a Marvelnél

James Gunn megerősítette, mikortól forog a Superman: Legacy.

402
Superman: Legacy

James Gunn író és rendező megerősítette, hogy mikor kezdődik a Superman: Legacy forgatása, és új információkat osztott meg a DC Studios társ-vezérigazgatói szerepéről, valamint arról, hogy miben különbözik ez Kevin Feige, a Marvel Studios társ-vezérigazgatójának feladatától.

Miután A galaxis őrzői: 3. rész már a mozikban, ez nem jelent mást, minthogy a szereplők és a stáb promóciós turnéja a végéhez érkezett, vagyis James Gunn szabadon és teljes bedobással a DC Studios vezetésére és a DC Univerzum jövőjére koncentrálhat. Néhány projektet már bejelentett az újjáépített univerzumból, és az első nagyobb projekt 2025 nyarán érkezik, köztük a Superman: Legacy, aminek rendezője történetesen James Gunn lesz. Gunn néhány hete már leszállította a film forgatókönyvének az első változatát, most pedig arról osztott meg információt, mikor kezdődik a forgatás.

A Wirednek adott interjú során a filmrendezőt arról kérdezték, min dolgozik jelenleg. Amellett, hogy Gunn a Creature Commandosról is beszámolt, megerősítette a közelmúltban megjelent híreket, miszerint jövő januárban kezdik forgatni az Acélember legújabb kalandját.

A Superman: Legacy-n dolgozom, amelyet januárban forgatunk. Felvettük a hangokat az animációs sorozatunkhoz, a Creature Commandoshoz. Aztán segítek más írók projektjeiben a DC világában.

James Gunn

A forgatásra várhatóan a Georgia állambeli Atlantában kerül majd sor, ami az elmúlt időben a Marvel Studios több filmjének és sorozatának adott otthont. Még ugyanebben az interjúban Gunnt a DC Studios-beli feladatairól is kérdezték. A filmrendező kitért arra, hogy miben különbözik a DC-nél betöltött szerepe a Marvel Studios elnökétől, amit Kevin Feige tölt be.

“Valójában ez egy kicsit más. Peter Safran sok mindent magára vesz abból, amit Kevin Feige. Én nagyrészt csak a dolgok kreatív oldalán dolgozom” – árulta el az író és rendező. “Szóval a történetek feltérképezése és az univerzum kreatív oldala az én munkám, sokkal inkább ezt csinálom, mint az adminisztratív és vezetői típusú dolgokat. Kevinnek mindkettőt kell csinálnia.”

A Superman: Legacy nem egy újabb eredettörténet lesz, hanem azzal a Clark Kenttel találkozunk először, egy amolyan “kezdő riporter” lesz Metropolisban. Várhatóan már találkozott Lois Lane-nel és potenciálisan a többi hősével is (Gunn elmondta, hogy ők már léteznek ebben a világban, és hogy az Acélember nem a DC Univerzum első metahőse).

A szereposztás jelenleg is zajlik, a remények szerint az idei San Diego-i Comic-Conon lesz a hivatalos bejelentés.

A Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül a mozikba.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.