Főoldal Előzetesek A Kék Bogár előzetesében a DC legújabb szuperhősét láthatjuk harc közben
ElőzetesekBREAKING

A Kék Bogár előzetesében a DC legújabb szuperhősét láthatjuk harc közben

Nézd meg a DC Comics legújabb szuperhősének, Kék Bogárnak bemutatkozó előzetesét.

463

A DC Studios legújabb filmjének előzetese már kora délután elérhetővé vált, de először törölték a legnagyobb videómegosztó-portálról, majd néhány órával később már a legjobb minőségben élvezhetjük Kék Bogár kalandját. A trailerből képet kaphatunk a DC Univerzum első nagyszabású filmes latin-amerikai szuperhőséről, név szerint Jamie Reyes szuperképességeiről.

A teaserben Reyes akaratlanul megszerzi a Szkarabeuszt, és gyorsan meg kell barátkoznia az általa biztosított képességekkel, amikor vonakodva összekapcsolódik az idegen páncéllal. Batman is említést kap a videó végén, és az eredeti Kék Bogár, Ted Kord által viselt öltözékre is vethetünk egy gyors pillantást.

Az eredetileg az HBO Max streamingszolgáltatóra szánt film miatt a rajongók egyre jobban aggódtak, hogy a Kék Bogár ugyanarra a sorsra juthat, mint a nemrég törölt Batgirl, de a film – nem sokkal azután, hogy a Warner Bros. felvásárolta a Discovery-t – megkapta a mozibemutató dátumát.

“A nemrég főiskolát végzett Jaime Reyes (Xolo Mariduena) hazatér, tele a jövőjével kapcsolatos ambíciókkal, csakhogy rájön, hogy az otthona nem egészen olyan, mint amilyennek elhagyta” – olvasható a szinopszisban. “Miközben keresi a célját a világban, a sors közbelép, amikor Jaime váratlanul egy ősi, idegen biotechnológiai ereklye, a Szkarabeusz birtokába kerül. Amikor a Szkarabeusz hirtelen Jaime-et választja szimbiózisának gazdatestévé, egy hihetetlen páncélruhát kap, amely rendkívüli és kiszámíthatatlan erőkre képes, és örökre megváltoztatja a sorsát, miközben ő lesz a szuperhős Kék Bogár.”

A szereplők között van még Susan Sarandon, Bruna Marquezine, Belissa Escobedo, Adriana Barraza, Elpidia Carrillo, Damián Alcázar és Raoul Max Trujillo.

A Kék Bogár 2023. augusztus 18-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.