Főoldal Előzetesek Chris Hemsworth a halálból tért vissza a Tyler Rake: A kimenekítés 2. előzetesében
ElőzetesekBREAKING

Chris Hemsworth a halálból tért vissza a Tyler Rake: A kimenekítés 2. előzetesében

Előzetest kapott a Tyler Rake: A kimenekítés 2., és a Netflix folytatása még őrültebb akciót ígér.

82

Chris Hemsworth Tyler Rake nevű karaktere köszöni szépen, él és virul a Tyler Rake: A kimenekítés 2. első előzetesében, a 2020-as Netflix akciófilm folytatásában, amely Hemsworth zsoldosának halálával végződött. Az első rész után nem volt egyértelmű, hogy a folytatás előzmény vagy folytatás lesz, hiszen a főszereplő halála körül sok volt a kérdőjel.

A Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés című akcióthriller 2020-as megjelenésekor minden idők egyik legnézettebb eredeti filmje lett a Netflixen. Ahogy már a bevezetőben is írtuk, a film végén kaptunk utalást rá, hogy a Hemsworth által alakított Rake talán még mindig életben van, ezzel pedig nyitva maradt egy ajtó folytatás előtt. Most, három évvel később végre a folytatásról beszélhetünk, amit nyáron fog bemutatni a streamingszolgáltató.

A Tyler Rake: A kimenekítés 2. június 16-án kerül a Netflixre. Bár a film még néhány hónapig várat magára, a streamingóriás bemutatta az első teaser előzetesét. A főszereplőt alakító Hemsworth mellett Sam Hargrave rendező is visszatért, aki korábban a Marvel Studios kaszkadőrkoordinátora és második egység rendezője volt. A forgatókönyvön Joe Russo, az Amerika kapitány: A tél katonája és a Bosszúállók: Végjáték társrendezője dolgozott.

A folytatásról annyi derült ki, hogy Tyler Rake egy újabb halálos küldetést kap: meg kell mentenie egy kegyetlen grúz gengszter családját a börtönből. A folytatásban az első film izzasztó bangladesi táját a havas Grúziára cseréli.

Joe és Anthony Russo AGBO-ja a Tyler Rake: A kimenekítés 2. producere, a forgatókönyvet pedig Joe Russo írta. Golshifteh Farahani ismét eljátssza az első filmből ismert szerepét, a főszerepben Hemsworth mellett Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt és Tinatin Dalakishvili is szerepel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

SAG-AFTRA
BREAKINGJátékok

A SAG-AFTRA tagjai megszavazzák a sztrájk lehetőségét a videójáték-iparban

Még nincs sztrájk a videójáték-iparban, de a SAG-AFTRA tagjai mellette döntöttek.

WGA
BREAKINGFilmek

Az írók sztrájkja ideiglenesen véget ér, mivel 146 nap után megállapodásra jutott a WGA a stúdiókkal

Az írók szakszervezete (WGA) és a stúdiók megállapodtak, véget érhet a sztrájk.