Főoldal Filmek James Gunn megerősíthette, hogy ő rendezi a Superman: Legacy című filmet
FilmekBREAKING

James Gunn megerősíthette, hogy ő rendezi a Superman: Legacy című filmet

Valóra válik James Gunn nagy álma, beülhet egy Superman-film rendezői székébe.

420
Superman: Legacy

Amikor James Gunn és Peter Safran bejelentették a DC Univerzum első felvonását a készülő sorozatokkal és mozifilmekkel, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője elárulta, hogy jelenleg dolgozik az új Superman-film forgatókönyvén, és már akkor sokan azt feltételezték, hogy talán az írás mellett a kamera mögé is beáll, és ő dirigálhatja a rebootot.

Bár még várunk a hivatalos bejelentésre, Tom King képregényíró látszólag megerősítette, hogy James Gunn áll majd a kamera mögé a Superman: Legacy rendezőjeként. Gunn a kinevezése óta több alkalommal is sejtelmes képet osztott meg követőivel, többnyire Supermant ábrázoló képeket tett közzé a közösségi oldalán (a legújabbat lásd alább), ami csak ráerősített arra a rajongói találgatásra, hogy ő lehet a következő film direktora. Ahogy már említettük, a stúdió és a rendező nem jelentett be hivatalosan semmit, de Tom Kingnek köszönhetően erre nincs is szükség, ő ugyanis állítja, hogy teljes egészében Gunn munkája lesz az acélember következő szólófilmje.

A neves képregényíró a Comic Pop YouTube-műsornak adott interjút, és beszélt egy kicsit Gunn DCU-val kapcsolatos terveiről, mielőtt félvállról megemlítette, hogy a rendező “írja és rendezi” a Superman: Legacy című filmet. Persze benne van a pakliban, hogy King téved, de valószínűbbnek tartjuk, hogy egyszerűen csak óvatlan volt, nem volt tudatában, hogy ezt a hírt még nem osztották meg a nagyérdeművel.

https://twitter.com/John_ElSuperman/status/1634237139205472256?s=20

“A Superman: Legacy a DC univerzummal kapcsolatos kreatív elképzelésünk valódi alapja. Superman nem csak a DC történetének ikonikus része, hanem a képregényolvasók, a korábbi filmek nézői és a rajongók kedvenc karaktere is világszerte” – mondta Gunn a filmes paletta bejelentésekor. “Alig várom, hogy bemutathassam Superman saját verzióját, akit a közönség követhet és megismerhet majd a filmeken, mozifilmeken, animációs filmeken és játékokon keresztül.”

A Superman: Legacyről egyelőre csak annyit tudunk, mint amit Gunn elmondott február elején, illetve azt, hogy 2025. július 11-én kerül a mozikba, és a karakter korai napjaira fog koncentrálni – és feltehetően nem egy eredettörténetet kapunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.