Főoldal Filmek Jonathan Majors nagyon szeretné, ha Vasember szerepében visszatérne Robert Downey Jr. a Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmben
Filmek

Jonathan Majors nagyon szeretné, ha Vasember szerepében visszatérne Robert Downey Jr. a Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmben

Visszahozzák Vasembert a következő két Bosszúállókra?

363
Bosszúállók: Végjáték

Thanos után új főgonoszt köszönthetünk jövő héten Jonathan Majors alakításában. Bár Kang, a Hódító már bemutatkozott a Disney+ Loki című sorozatában két éve, de igazán nagy szerepet csak most kap, kezdve A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmmel, hogy aztán két Bosszúállók-filmben is ossza a pofonokat a Föld leghatalmasabb hőseinek.

A két filmet még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Con alatt jelentette be Kevin Feige, de ettől eltekintve sok részletet nem osztottak meg a cselekményről. Tudjuk, hogy ki írja az ötödik rész forgatókönyvét, ki dirigál a kamera mögül, és ki lesz a főellenség, illetve az alcím utal a cselekményre is, ami szorosan kapcsolódik majd A Hangya és a Darázs: Kvantumánia történetszálához.

A Lifehacker Australia lapnak adott interjújában Majors előrelátó volt, s így egy héttel A Hangya 3. bemutatója előtt elárulta, hogy szívesen osztozna a nagyvásznon Robert Downey Jr.-ral, aki újra eljátssza a Vasember szerepét a Bosszúállók: A Kang-dinasztia című filmben.

Szóval A Kang-dinasztia – még csak gondolni sem tudok rá, mert annyira izgatott vagyok a [Kvantumánia] miatt – de úgy érzem, hogy megvan benne a potenciál, hogy még jobban növelje Kang mitológiáját, még jobban növelje Kang kíváncsiságát, és ez rendkívül izgalmas.

Olyan ez, mint egy Robert Downey Jr. nap, ő csak úgy felbukkan [a fejemben]” – tette hozzá Majors. “Mintha tudnám, hogy ő egy OG. Úgy értem, ő az egyik eredeti. Nagy rajongója vagyok, mint színésznek. Szerintem amit a Vasemberrel tett, az egy ajándék volt a kultúra számára.”

Jonathan Majors

A színész elmesélte, hogy mennyire nagy rajongója Robert Downey Jr. karakterének, Vasembernek, és véleménye szerint amit a Vasemberrel tett, az egy ajándék volt a kultúra számára. Sokszor gondol arra is, hogy milyen lenne, ha egyszer felbukkanna a karakter a Bosszúállók következő kalandjában. Majd hozzátette még, hogy “szeretnék vele szemben állni a vásznon, hogy lássam, mennyire egyezik a filozófiánk színészi és karakteres, személyes filozófiánk. Tudjátok, szerintem ő egy lenyűgöző művész, ezért is olyan lebilincselő a Vasember. Ő képviseli a Bosszúállók világnézetét és energiáját. Kang pedig szerintem egy másik korszakot képvisel.”

A Bosszúállók: A Végjáték fináléjában Vasember feláldozta magát az univerzumért, ahogy Fekete Özvegy is az életével fizetett, hogy visszahozzanak mindenkit, miután Thanos egy csettintéssel kiirtotta a fél univerzumot a Bosszúállók: Végtelen háború végén.

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025. május 2-án debütál az amerikai mozikban.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...