Főoldal Filmek A DC Univerzum újraindítása miatt teljesen átdolgozzák a Flash – A Villám végét, és még a cameókat is lecserélik a filmben
Filmek

A DC Univerzum újraindítása miatt teljesen átdolgozzák a Flash – A Villám végét, és még a cameókat is lecserélik a filmben

A pletykák szerint újraforgatták a Flash - A Villám befejezését, és több vendégkarakter jelenetét is törölték.

492
The Flash

A DC Studios állítólag jelentős változtatásokat eszközölt a Flash – A Villám című filmen, köztük például megváltoztatták a film befejezését és néhány vendégszereplőt is töröltek a filmből, hiszen James Gunn és Peter Safran irányítása alatt a DC Univerzum teljes újraindításán dolgoznak.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

A Flash – A Villám eredetileg azzal ért véget, hogy Barry Allen visszatért a saját idővonalára, amikor rádöbben az igazságra, hogy Michael Keaton Sötét Lovagja és Sasha Calle Supergirlje már részei a saját világának. Ez magyarázatot ad Batman visszatérésének mikéntjére a Batgirl, az Aquaman és az elveszett királyság, a Batman Beyond című filmekben, egy esetleges Crisis on Infinite Earths filmadaptációról szóló pletyákról már nem is beszélve.

A Warner Bros. nem mondta ki, de a korábbi pletykák és beszámolók alapján Ben Affleck távozása után Michael Keaton vette volna át a Sötét Lovag szerepét az univerzumban, de időközben gyökeres átalakuláson ment keresztül a DC Studios, így valószínűleg utoljára látjuk a karaktert nyáron. Grace Randolph nemrég azt állította, hogy Keaton, Calle és Henry Cavill jelenetét is törölték a filmből.

A döntést James Gunn és Peter Safran hozta meg, miután úgy döntöttek, hogy teljesen nulláról építik fel az új univerzumot. A társelnökök már megerősítették, hogy a Flash – A Villám című filmmel veszi kezdetét az új időszámítás, új korszak kezdődik a hősök számára. Mivel hivatalosan még nem árulták el, miről szól a film, maradnak a pletykák, de beszámolók szerint a főhős elsajátítja azt a képességet, amivel képes utazni a Multiverzumban. Így lehetséges például az, hogy visszamegy a múltba, és visszahozza a korábbi karaktereket is. De Ezra Miller magánéleti problémái miatt már arról pletykálnak, hogy a skarlátvörös szuperhős a múltban vagy egy másik idősíkon marad, ezzel pedig Flash szerepét újraoszthatják az elsődleges idősíkon. A stúdiótól hivatalosan nem erősítették meg ezeket, azonban a The Wrap munkatársa, Umberto Gonzalez igen. Ő a forrásaira hivatkozva biztosra állítja.

Keaton és Ben Affleck szerepét vélhetően az Aquaman folytatásából is kivágják, ahogy arról szintén sokat beszéltek már, hogy a pótforgatásra azért került (volna) sor, hogy felvegyék a két színész jeleneteit.

A Flash – A Villám 2023. június 16-án debütál a mozikban.

The Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.