Főoldal Filmek A DC Studios új vezetője, Peter Safran szerint helyes döntés volt törölni a Batgirlt: “Ez ártott volna a DC-nek”
Filmek

A DC Studios új vezetője, Peter Safran szerint helyes döntés volt törölni a Batgirlt: “Ez ártott volna a DC-nek”

A Batgirl nem volt olyan állapotban, hogy bemutassák a filmet bárhol.

364
Batgirl

A Warner Bros. 2022 nyarán nagy port kavart bejelentésével, amikor lemondott a Batgirl bemutatójáról annak ellenére, hogy már majdnem teljesen elkészült a film. James Gunn bejelentései mellett Peter Safran, a DC Studios új társelnöke és vezérigazgatója a Warner Bros. január 30-i sajtóeseményén elmondta, hogy ez volt a helyes döntés.

“Batgirl egy olyan karakter, akit bemutatunk majd a történetünkben, ez elkerülhetetlen” – mondta. “A Batgirl frontján nem arról van szó, hogy későn törölték volna a filmet. Láttam a filmet, és rengeteg hihetetlenül tehetséges ember dolgozott a kamera előtt és mögött. De az a film nem volt olyan állapotban, hogy bemutassák, és ez néha előfordul. Úgy gondolom, hogy [a Warner Bros. Discovery elnök-vezérigazgatója, David] Zaslav és a csapat nagyon merész és bátor döntést hozott, hogy törölte, mert ez ártott volna a DC-nek. Fájt volna azoknak az embereknek, akik dolgoztak rajta.”

“Úgy gondolom, hogy tényleg kiálltak a DC mellett” – folytatta. “A karakterek, a történet, mindezek minősége nem ütötte meg a mércét. Beszéltem a rendezőkkel a múlt héten, megbeszéltük a dolgot. Szeretnénk ezekkel az emberekkel együtt dolgozni a jövőben,beleértve Christina Hodsont.”

Safran és Gunn a sajtóeseményen a DC Studios számos közelgő projektjéről beszélt, beleértve a jövőbeli filmeket, tévésorozatokat és animációs projekteket, például itt jelentették be, hogy mikor érkezik a nagysikerű Batman folytatása, amin Matt Reeves már hónapok óta dolgozik. James Gunn új Superman-filmjének premierjét is beírták a naptárba. Szóval nagyon izgalmas időszak elő nézünk, ami gyökeresen, a nulláról építi újjá a borús DC Univerzumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.