Főoldal Filmek A Flash játékfigurái éppen most fedhettek fel egy kulcsfontosságú DC Comics gonosztevőt
Filmek

A Flash játékfigurái éppen most fedhettek fel egy kulcsfontosságú DC Comics gonosztevőt

Két gonosztevőről eddig is tudtunk, most viszont egy újabb karakterről rántották le a leplet.

376
Flash

Egy örökkévalóságnak tűnt a rajongóknak kivárni a Flash bemutatóját. Nagyon nehezen találtak rendezőt a projektre, a forgatókönyvvel is sokszor meggyűlt a baja a stúdiónak, több alaklommal el kellett csúsztani premiert, végezetül pedig itt van Ezra Miller körül kialakult botrány. A Warner Bros. Discovery ezek ellenére a végsőkig kitartott a produkció mellett, s idén nyáron műsorra tűzik a mozikban.

Mindössze pár képkockát láttunk eddig a filmből, de a hírek szerint csak nehány hetet kell várnunk a nagy előzetesre, mert februárban az 57. Super Bowl nagyszünetében bemutatják. De amíg várjuk az előzetest, szivárogni kezdtek a film akciófiguráiról a képek, s talán ebből az is kiderült, hogy ki lesz a film egyik főgonosza. A Warner Bros. már korábban bejelentette, hogy az Acélember gonosztevői, Zod és Faora is feltűnnek majd a filmben, most azonban egy játékképnek köszönhetően kiderült, hogy a Dark Flash nevezetű karakter is szerepet kap.

A Dark Flash a jelek szerint a Black Flash újragondolása, akit Grant Morrison és Mark Millar írók, valamint Ron Wagner rajzoló készítettek. A karakter először az 1998-as The Flash vol. 2 #138-as számának oldalain tűnt fel, és gyakran a “Halál” szerepét tölti be a skarlátvörös szuperhős kalandjaiban.

A Warner Bros. nemrégiben előbbre hozta a Flash megjelenését, 2023. június 16-ára tűzték ki a bemutató napját. A film most egy héttel a Transformers: Fenevadak kora után kerül a mozikba, két héttel az Indiana Jones és a sors tárcsája előtt. Ez az egyik utolsó DC Comics-film, ami érkezik, mielőtt James Gunn és Peter Safran a frissen megalapított DC Studios élére áll, s teljesen új időszámítás kezdődik a DC Univerzum számára.

A tavalyi évben arról is olvashattunk, hogy a Warner Bros. Discovery már kézhez kapta a Flash lehetséges folytatásának forgatókönyvét, amelyet David Leslie Johnson-McGoldrick, a Jason Momoa főszereplésével készült két Aquaman-film mögött álló David Leslie Johnson-McGoldrickkel közösen írt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.