Főoldal Filmek Még mindig dolgoznak Leonardo DiCaprio A bolygó kapitánya élőszereplős feldolgozásán
Filmek

Még mindig dolgoznak Leonardo DiCaprio A bolygó kapitánya élőszereplős feldolgozásán

A Top Gun: Maverick egyik sztárja szívesen játszaná A bolygó kapitánya címszereplőjét.

377
A bolygó kapitánya

Még 2016-ban kaptuk a hírt, hogy a Paramount Pictures és Leonardo DiCaprio produkciós cége A bolygó kapitánya élőszereplős feldolgozásán dolgoznak. Azóta nem sok minden történt, de Glen Powell és Jono Matt még mindig munkálkodik a forgatókönyvön, sőt, a Top Gun: Maverick sztárját szemelték ki címszereplőnek is.

A színész, író és producer Glen Power játszotta az arrogáns Hangmant a nagysikerű Top Gun folytatásában. Powell az írás mellett akár a címszereplőt is életre keltheti a készülő projektben, amivel kapcsolatban nemrég interjút adott DiCaprio.

“A bolygó kapitánya egyértelműen olyasmi, ami iránt hihetetlenül szenvedélyesen rajongok” – árulta el Powell a Yahoo! kérdésére. “Leonardo DiCaprio és én már évek óta dolgozunk ezen. A Warner Bros-nál a közelmúltban történt változások miatt most próbáljuk kitalálni, hogyan fognak összeállni a darabkák”.

Ez egy környezetvédelmi szuperhős, tehát nem feltétlenül a DC része – azon a világon kívül létezik. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a világnak soha nem volt még ekkora szüksége környezetvédelmi szuperhősre! Úgyhogy szerintem beleillik mindabba, amit James Gunn és Peter Safran csinál a DC-nél, és Leóval nagyon optimisták vagyunk, hogy sikerül valamit összehoznunk. Szívesen eljátszanám a Bolygó Kapitányát – az beteg lenne!

Glen Powell

Nem vagyunk biztosak benne, hogy Gunnt és Safrant meg lehet győzni most a projektről, hogy van helye a DC Univerzum 10 éves tervében, amit az év végén prezentáltak a Warner Bros. Discovery vezetőinek. Ez még nem jelenti azt, hogy temetni kell a projektet, de per pillanat nem gondolnánk azt, hogy a következő néhány évben tető alá hozzák.

A rajzfilm nagyon népszerű volt 1990 és 1992 között, rajongói azóta is kitartanak a rajzfilm mellett. A rajzfilmsorozat középpontjában öt, a világ minden tájáról származó tinédzser állt, akik képesek voltak irányítani az elemeket, és amint erejüket egyesítették, képesek voltak megidézni Bolygó Kapitányt – egy szuperhőst, aki a környezetszennyezés ellen küzdött, hogy megtisztítsa a természetet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Ne nézz fel!
Filmek

Martin Scorsese életrajzfilm filmet forgatna Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével

Martin Scorsese egymás után két filmet is leforgat a következő hónapokban.

Twisters
Előzetesek

A Twisters – Végzetes vihar tornádói befújták a magyar szinkronos előzetest

Nézd meg a Twisters - Végzetes vihar magyar szinkronos előzetesét.