Főoldal Filmek A Batman folytatásáról kérdezték Matt Reeves rendezőt
Filmek

A Batman folytatásáról kérdezték Matt Reeves rendezőt

Sok részletet nem árult el Matt Reeves, de keményen dolgoznak a Batman 2. forgatókönyvén.

349
Batman
Forrás: Warner Bros.

Néhány rajongó kissé aggódott Matt Reeves saját univerzumának jövője miatt, amikor James Gunn és Peter Safran átvette a DC Studios társ-vezetői posztját, de előbbi megerősítette, hogy a Batman folytatása továbbra is fejlesztés alatt áll, amikor erről faggatták a közösségi médiában. Most Matt Reeves rendező is megerősítette, hogy dolgoznak a forgatókönyvön.

Egy ideje Reeves már nem osztott meg híreket a projekttel kapcsolatban, ezért kérdezett rá a Collider munkatársa, hogy haladnak a forgatókönyvvel. A rendező konkrétumokat nem árult el, azt sem sikerült kihúzni belőle, hogy mikorra időzítik a forgatást, de azt azért elmondta, hogy társszerzőjével sokat haladtak a forgatókönyvvel.

Elmélyültünk benne a társammal, Mattsonnal [Tomlin] írjuk a forgatókönyvet. Nagyon izgalmas, és nagyon izgatott vagyok amiatt, amit csinálunk.

Matt Reeves

Nagy dolgot nem árult el, de jó hallani, hogy a nagysikerű Batman folytatása biztonságban van, és a történtek ellenére a rendező még mindig a második részen dolgozik. A The Hollywood Reporter nemrég arra utalt, hogy talán Gunn és Safran nagy tervében az is szerepel, hogy a Reeves által elképzelt univerzumot beépítik majd a DC Univerzumba, és Robert Pattinson lesz az új univerzum egyetlen Sötét Lovagja, de később Gunn cáfolta ezt a felvetést. Egyértelműen kijelentette, hogy valamikor egy teljesen új verzióját akarják bemutatni a Sötét Lovagnak.

Ugyanebben az interjúban Reeves megerősítette, hogy az HBO Max által készített Pingvin-sorozat közvetlenül kapcsolódni fog majd a folytatáshoz. “Valóban van egy egészen kis szövevénye a dolgoknak, és a folytatásban – a Pingvinhez hasonlóan – így szeretnénk folytatni a munkát.”

Ez akár egy utalás is lehet arra, hogy Oswald Cobblepot (Colin Farrell) lesz az egyik főgonosz a filmben, de Reeves szinte biztosan bemutat egy új antagonistát is. Az HBO Max sorozata a gonosz felemelkedését mutatja majd be, így logikus lépésnek tűnhet, hogy a Batman folytatásában már főgonoszi szerepet kap Farrell karaktere.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.