Főoldal Filmek Még mindig dolgoznak Leonardo DiCaprio A bolygó kapitánya élőszereplős feldolgozásán
Filmek

Még mindig dolgoznak Leonardo DiCaprio A bolygó kapitánya élőszereplős feldolgozásán

A Top Gun: Maverick egyik sztárja szívesen játszaná A bolygó kapitánya címszereplőjét.

158
A bolygó kapitánya

Még 2016-ban kaptuk a hírt, hogy a Paramount Pictures és Leonardo DiCaprio produkciós cége A bolygó kapitánya élőszereplős feldolgozásán dolgoznak. Azóta nem sok minden történt, de Glen Powell és Jono Matt még mindig munkálkodik a forgatókönyvön, sőt, a Top Gun: Maverick sztárját szemelték ki címszereplőnek is.

A színész, író és producer Glen Power játszotta az arrogáns Hangmant a nagysikerű Top Gun folytatásában. Powell az írás mellett akár a címszereplőt is életre keltheti a készülő projektben, amivel kapcsolatban nemrég interjút adott DiCaprio.

“A bolygó kapitánya egyértelműen olyasmi, ami iránt hihetetlenül szenvedélyesen rajongok” – árulta el Powell a Yahoo! kérdésére. “Leonardo DiCaprio és én már évek óta dolgozunk ezen. A Warner Bros-nál a közelmúltban történt változások miatt most próbáljuk kitalálni, hogyan fognak összeállni a darabkák”.

Ez egy környezetvédelmi szuperhős, tehát nem feltétlenül a DC része – azon a világon kívül létezik. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a világnak soha nem volt még ekkora szüksége környezetvédelmi szuperhősre! Úgyhogy szerintem beleillik mindabba, amit James Gunn és Peter Safran csinál a DC-nél, és Leóval nagyon optimisták vagyunk, hogy sikerül valamit összehoznunk. Szívesen eljátszanám a Bolygó Kapitányát – az beteg lenne!

Glen Powell

Nem vagyunk biztosak benne, hogy Gunnt és Safrant meg lehet győzni most a projektről, hogy van helye a DC Univerzum 10 éves tervében, amit az év végén prezentáltak a Warner Bros. Discovery vezetőinek. Ez még nem jelenti azt, hogy temetni kell a projektet, de per pillanat nem gondolnánk azt, hogy a következő néhány évben tető alá hozzák.

A rajzfilm nagyon népszerű volt 1990 és 1992 között, rajongói azóta is kitartanak a rajzfilm mellett. A rajzfilmsorozat középpontjában öt, a világ minden tájáról származó tinédzser állt, akik képesek voltak irányítani az elemeket, és amint erejüket egyesítették, képesek voltak megidézni Bolygó Kapitányt – egy szuperhőst, aki a környezetszennyezés ellen küzdött, hogy megtisztítsa a természetet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Anyone but You
Előzetesek

Forr a levegő Sydney Sweeney és Glen Powell között az Anyone but You című romantikus vígjátékban

Az Eufória színésznője és a Top Gun: Maverick sztárja úgy tesznek, mintha...

Megfojtott virágok
Kritikák

Megfojtott virágok kritika – Martin Scorsese legnagyobb munkája

Martin Scorsese legjobb filmje lett a Megfojtott virágok, miközben Leonardo DiCaprio élete...

Megfojtott virágok
Előzetesek

Magyar szinkronnal is nézhető Martin Scorsese Megfojtott virágok filmjének új előzetese

Sokan Oscar-esélyekről beszélnek Martin Scorsese legújabb filmjénél; ősszel a mozikban a Megfojtott...