Főoldal Filmek Dwayne Johnson megerősítette, hogy Black Adam nem szerepel a DC Univerzum első fejezetében
Filmek

Dwayne Johnson megerősítette, hogy Black Adam nem szerepel a DC Univerzum első fejezetében

Black Adam sem kap helyet a DC Univerzum új időszámításában, legalábbis az elején nem tér vissza.

371
Black Adam

Újabb dominó dőlt le az új DCU-ban: Dwayne Johnson megerősítette, hogy Black Adam “nem szerepel a történetmesélés első fejezetében” a James Gunn és Peter Safran által megálmodott tervekben. A Black Adam rossz kritikái és a pocsék bevételi mutatók után őszintén szólva nem ért minket meglepetésként, bár sokan bíztak a folytatásban, de egyelőre erről le kell mondanunk.

Johnson a bejelentést tegnap este osztotta meg közösségi felületén, ahol azt is megerősítette, hogy a DC és a Seven Bucks “továbbra is vizsgálni fogja, hogy milyen módon lehet Black Adamet a legértékesebb módon felhasználni a DC multiverzum jövőbeli fejezeteiben”.

“James és én évek óta ismerjük egymást, és mindig is drukkoltunk egymásnak a sikerért. Ez most sincs másképp, és mindig is drukkolni fogok, hogy a DC (és a Marvel) nyerjen, és NAGYON NYERJEN” – írta Johnson.

A továbbiakban elmondta, hogy “nagyon büszke” az októberben megjelent filmre, miközben tisztelgett a rajongók előtt, mondván, hogy “mindig hallgatni fog rájuk”.

Black Adam mellett sok másik szereplőtől elköszönhetünk a következő években, ugyanis alig néhány hete Henry Cavill még megerősítette visszatérését Supermanként, majd aztán hetekkel később jött a hidegzuhany, hogy Superman lesz, de Cavill nélkül – mert fiatalabb színésznek szeretnék osztani az Acélember szerepét. Gunn nemrég reagált a rajongók mérgező visszhangjára, mondván, hogy “tisztában voltunk vele, hogy lesz egy turbulens időszak”.

A találgatások továbbra is folynak arról, hogy ki fog visszatérni, és ki lesz új szereposztásban, beleértve a pletykákat, hogy Jason Momoa visszatér, de egy másik karakterként.

Sokan tagadják, de a Black Adam nagyon elmaradt a várakozásoktól, rosszul teljesített a mozikasszáknál, de még mindig látunk esélyt rá, hogy legalább a gyártási és a marketing megtérül, és nullszaldós lesz a film.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.