Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott A galaxis őrzői volume 3.
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott A galaxis őrzői volume 3.

A Galaxis Őrzői visszatértek, és lehet, hogy ez lesz az utolsó kalandjuk.

549

A júliusi San Diego-i Comic-Conon már bemutattak egy rövid videót a filmből, de akkor úgy döntött James Gunn, hogy a VFX-felvételekkel kapcsolatos problémák miatt inkább nem mutatják meg a világnak az előzetest. Egészen az év végéig kellett várnunk, amikor is december elején a Comic-Con Experience rendezvényen levetítették A galaxis őrzői volume 3. első nagy előzetesét.

A trailerből kiderül, hogy Gamora (Zoe Saldaña) most a Fosztogatókkal dolgozik össze, és megpróbálja elmagyarázni Peter Quillnek (Chris Pratt), hogy az a Gamora, akibe szerelmes, már nincs itt. Akárcsak az előző két résznél, a zene most is különleges helyet foglal el Űrlord szívében, és ezt próbálja vissza adni a trailer alatt hallgató muzsika is. A videó alatt a The Flaming Lips “Do You Realize??” című száma csendül fel, miközben sorra mutatják be az Őrzők következő ellenfeleit. Valószínűleg mindenki Will Poulter karakterére volt kíváncsi, aki Adam Warlockot játssza majd. De rajta kívül láthatjuk még az Evolúció Mestere is feltűnik, akit Chukwudi Iwuji kelt életre. És ahogy arról már nagyon sokat pletykáltak, Mordály szívszorító eredettörténetét is megismerhetjük majd a filmből.

Most pedig az angol nyelvű előzetest már magyar szinkronnal is megnézhetjük, köszönhetően a film hazai forgalmazójának.

https://youtu.be/DkI1gd5Dakg

November végén került bemutatás A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadása a Disney+-on. A könnyed hangulatú különkiadásban nemcsak megajándékozták egymást a galaxis S-fejei, de végre Kevin Bacon is bemutatkozott. De egy fontos dolgot is megtudtunk belőle, hogy Mantis valójában Quill húga, és Kurt Russell Egója az ő apja. Azt is megtudtuk, hogy az Őrzők megvásárolták Tudásteret a Gyűjtőtől (Benicia del Toro), lényegében örökbe fogadták Cosmót, az űrkutyát (Maria Bakalova), most egy új űrhajóval, a Bowie fedélzetén utazzák be a galaxist, Groot pedig valószínűleg tömegnövelő szereket szed.

A galaxis őrzői vol. 3. magyar bemutatója 2023. május 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.