Főoldal Filmek James Gunn azt akarja, hogy Ben Affleck rendezőnek álljon egy DC-filmnél
Filmek

James Gunn azt akarja, hogy Ben Affleck rendezőnek álljon egy DC-filmnél

Csak meg kell találni Ben Affleck számára a tökéletes filmet.

363
Batman

James Gunn egy sor tweetben változta fel röviden a DC Univerzum új tervét – amiből már tudjuk, hogy Henry Cavill Acélembere hiányozni fog. Amellett, hogy bejelentette, hogy ő és Peter Safran társelnök véglegesítették a DC-filmek listáját, Gunn azt is elárulta, hogy találkozott Ben Afflec-kel, hogy megvitassák azt ötletet, hogy egy DC-film rendezzen.

James Gunn bejelentette, hogy elkészült és véglegesítették a terveket, és hogy az új évben többet is elárul róla. Az egyik projekt, amit Gunn már bejelentett, egy Superman-film, amelynek főszereplője egy fiatalabb Kal-El lesz, aki még a korai riporteri korszakát éli. Ez azt a szomorú hírt is jelenti, hogy Henry Cavill nem fog visszatérni Supermanként, pedig a Black Adam bemutatója után még lázban égett a világ a nagy jelenettől.

Bár Gunn írja a filmet, nem ő rendezi. Amikor megkérdezték, hogy Ben Affleck, aki Zack Snyder irányítása alatt Bruce Wayne-t alakította, rendezhetne-e, Gunn nagy meglepetésre elárulta, hogy találkozott Affleckkel, hogy megvitassák ezt az ötletet. “Csak meg kell találnunk a megfelelő projektet” – mondta Gunn.

Affleck a színészet és a forgatókönyvírás mellett termékeny rendező is, hiszen olyan filmeket rendezett, mint a Hideg nyomon, A tolvajok városa és Az Argo-akció, amiért a legjobb filmnek járó díjat is megkapta. Affleck többnyire bűnügyi témákat dolgoz fel a filmjében, de természetesen izgalmas akciójeleneteket is látunk bennük. A témákat látva akár ő is rendezheti az új Superman-filmet.

A jövőre érkező Flash lehet Ben Affleck utolsó filmje Batmanként, miután Michael Keaton mellett ő is visszatér. De hasonló cipőben járhat Gal Gadot is, miután a Wonder Woman 3. fejlesztését leállították, és úgy tűnik, hogy Gunn és Peter Safran irányítása alatt egy új korszak van megalakulóban, s ez a Snyderverse végét jelenti.

Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.