Főoldal Filmek Az Oppenheimer fotóin a címszereplő mellett feltűnik még a megkopaszodott Robert Downey Jr. és Emily Blunt
Filmek

Az Oppenheimer fotóin a címszereplő mellett feltűnik még a megkopaszodott Robert Downey Jr. és Emily Blunt

Kaptunk egy kis kulisszák mögötti anyagot az Oppenheimer-filmből.

348
Oppenheimer
Forrás: Universal Pictures

Christopher Nolan új életrajzi filmjében Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert, az elméleti fizikust, akit általában az atombomba egyik “atyjának” tartanak. A filmből sokat még nem láttunk, nyáron bemutattak egy rövid teaser előzetest, a minap érdekességeket és kihívásokról beszélt a rendező, most pedig kaptunk néhány friss fotót a film szereplőiről.

Tegnap délután a Universel Pictures közzétette az első hivatalos fényképeket Christopher Nolan jövőre érkező életrajzi thrillerdrámájából, ami az Oppenheimer címet kapta. A teaser videóban már láttuk Cillian Murphy karakterét – a főszereplőt Oppenheimert -, de a Total Filmnek köszönhetően végre az impozáns szereplőgárda többi tagját is szemügyre vehetjük ezeken a képeken. Akárcsak Nolan korábbi filmjeinél, ezúttal is kitett magáért a rendező, s napjaink legnagyobb neveivel forgatott.

Az Oppenheimer főszerepében Cillian Murphy alakítja J. Robert Oppenheimert – az elméleti fizikust, akit gyakran az atombomba atyjaként tartanak számon. A készülő film az ő munkáját mutatja be a Manhattan Projectben, Amerika szigorúan titkos atomfegyver-projektjében a második világháború alatt. A filmben csupa nagy nevekkel találkozhatunk még, mint Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr, Florence Pugh, Rami Malek és még sokan mások. David Dastmalchian is nemrég csatlakozott a stábhoz egy ismeretlen szerepben, Josh Peck pedig Kenneth Bainbridge tudós szerepében lesz látható jövőre.

Az Oppenheimer a Pulitzer-díjas American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer című könyv alapján készült, amit Kai Bird és a néhai Martin J. Sherwin írt.

Az Oppenheimer 2023. július 21-én debütál a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...