Főoldal Filmek A Flash új időpontban kerül bemutatásra
Filmek

A Flash új időpontban kerül bemutatásra

A Warner Bros. Discovery előrehozta a Flash megjelenési dátumát.

363
The Flash

Nehéz volt összehozni, a rendezők sorra álltak fel a székből, a forgatókönyv is nehezen állt össze, és a naptárban is nehéz volt időpontot találni a Flash bemutatójára. Az elmúlt hónapokban ismét felerősödtek az aggodalmak Ezra Miller jogi vitái miatt, köztük letartóztatások és erőszakos bejelentések. A stúdió nyomására a színész kiállt a nyilvánosság elé, és mentális egészségügyi problémáiról beszélt, hogy segítségre szorul.

A Warner Bros. Discovery eltökélt a mozis megjelenés mellett, és eddig úgy tűnt, hogy végleges a Flash premierjének az időpontja, tegnap este viszont a stúdió bejelentette, hogy a film bemutatójára mostantól 2023. június 16-án kerül sor, egy héttel korábban, mint a korábban bejelentett 2023. június 23-ai időpont. Ezzel az új időponttal valószínűleg az Indiana Jones and the Dial of Destiny című filmet akarják elkerülni, ami végül június 30-án mutatnak be a mozikban.

Miller a DC Univerzum egyik kapaszkodója. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala kezdődően, majd Az Igazság Ligája című filmben játszották a skarlátvörös szuperhőst a filmvásznon. Nagyon régóta várják már a szólófilmet a rajongók, és ez lehet az egyik oka, amiért a stúdió nem törölte a filmet a naptárból. Hivatalos leírást még nem kaptunk, de pletykák szerint a Flashpoint történetét dolgozza fel a film, és potenciálisan átrendezi a DC Univerzumot – bár ezzel a kijelentéssel óvatosan a Black Adam után, ahol hasonlókat beszéltek.

A Flash alternatív idősíkja megmagyarázná, hogyan lehet Ben Affleck és Michael Keaton is egyszerre a filmben, hiszen mindketten Batman különböző verzióit játsszák. A filmben Sasha Calle is szerepel Supergirl szerepében. Nehéz megjósolni, milyen jövő vár a DC szuperhőseire, de a Flash alapjaiban változtatja meg a DC Univerzumot. Bár Miller mindent megtesz a gyógyulásáért, de ez még nem garancia a folytatásra, mivel nem ismerjük a DC Studios új vezetőinek a tervét.

A hírek szerint Gunn és Safran a napokban véglegesíti a tervet a következő 10 évre, ami összekapcsolja majd a DC filmes, tévésorozatos és animációs filmeket. Gunn éppen a napokban mondta, hogy az új időszámítás csak az Aquaman és az elveszett királyság bemutatója után kezdődik, addig semmi sem változik. Sőt, bejelentésekre sem lehet készülni a következő hónapokban, lassan fogják bemutatni a tervüket.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.