Főoldal Filmek [CCXP2023] Bemutatták a Kék Bogár első poszterét
Filmek

[CCXP2023] Bemutatták a Kék Bogár első poszterét

A poszteren azt is megerősítették, hogy kizárólag a mozikban láthatjuk a Kék Bogár kalandját.

434
KéK Bogár

A Warner Bros. és a DC Studios egy váratlan panellel jelentkezett szombat délután Comic-Con Experience (CCXP) rendezvényen a brazíliai São Paulóban. A rajongói találkozón bemutatták a Xolo Maridueña főszereplésével érkező Kék Bogár című film első poszterét. És a poszteren azt is megerősítette a DC Studios, hogy továbbra is a mozikban láthatjuk Manuel Soto filmjét.

A Warner Bros. még 2021-ben a DC FanDome virtuális rendezvényen jelentette be, hogy Xolo Maridueña főszereplésével készül a Kék Bogár. Az eredeti tervek alapján a filmet az HBO Max streaming szolgáltatón mutatták volna be, majd a bejelentésre néhány hónappal később jött a hír, hogy az online felületről átkerült a film a moziműsorra, és úgy tűnik, hogy az elmúlt hónapok aggasztó hírei körül biztonságban van a Kék Bogár – és nem jut majd a Batgirl sorsára.

Xolo Maridueña és Bruna Marquezine jelenlétében mutatták be a posztert, amin a címszereplő kék bogár szkarabeuszát láthatjuk először, amely felruházza Jamie Reyes (Xolo Maridueña) szupererős exoskeletonját és elképesztő képességeket biztosít a viselőjének. Az előzetesre viszont még egy kicsit várunk kell, túl korai még bemutatni az első felvételeket egy évvel a premier előtt.

A DC Comics képregényekben korábban is szerepelt néhány kiemelkedő latin-amerikai karakter, de ez az első alkalom, hogy egy szólófilmben egy latin-amerikai főszereplő kerül a figyelem középpontjába. Reyes még a 2006-os Infinite Crisis című képregénysorozatban mutatkozott be, és Dan Garret és Ted Kord után ő a harmadik karakter, aki a Kék Bogár köpenyét felvette – azóta vitathatatlanul mindkét karakter népszerűsége a háttérbe szorult. Magáról a film cselekményéről hallgatnak a készítők, de ez az egyik legjobban várt adaptáció most, különösen azok után, hogy a DC Studios új társelnöke, Peter Safran producerként dolgozik a projektjen.

A Kék Bogár augusztus 18-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.