Főoldal Filmek Új logót kapott a Flash, és továbbra is kitart a bemutató mellett a Warner Bros. Discovery
Filmek

Új logót kapott a Flash, és továbbra is kitart a bemutató mellett a Warner Bros. Discovery

A sorozatos problémák ellenére továbbra is naptárban a Flash.

382
Flash

A Warner Bros. Discovery főnöke, David Zaslav döntése sokaknak nem tetszett, miszerint a Flash szólófilmjét a történtek ellenére bemutatják a mozikban, és nem tesz semmilyen fegyelmi intézkedést Ezra Miller problémái után. Úgy tűnik, hogy a kialakult viták ellenére a Skarlátvörös száguldozó saját filmét a tervek szerint jövőre bemutatják a mozikban.

Nyáron a San Diego-i Comic-Conon a film kapott egy rövid teaser előzetest, de ezt csak zárt ajtók mögött vetítették le a rajongóknak, az online felületen eddig videót nem, csak néhány képet és koncepciós tervet osztottak meg a rajongókkal. Hivatalos forrásból nem erősítette meg senki, de az este alatt a film Twitter-oldala közzétett egy új logót, s várhatóan a következő hetekben az első nagy előzetest is kiadják, de mindez spekuláció csak.

Hatalmas változtatásokra nem kell gondolni, a most bemutatott logó formája nagyon hasonló a korábban bemutatott dizájnhoz, a különbségeket inkább a betűkben és a színvilágban kell keresni.

A beszámolók alapján egészen ígéretes lesz a Flash, mivel az első tesztvetítésről és a stúdió vezetői csak pozitívan nyilatkoztak a filmről. Feltehetően ez is fontos szerepet játszik abban, hogy a Warner Bros. Discovery új vezetősége a történtek ellenére nem törölték a filmet, hanem kiállnak a mozis megjelenés mellett. A stúdió a közelmúltban több filmet is törölt, köztük például a majdnem teljesen elkészült Batgirl premierjét, amit az HBO Max streaming szolgáltatón tettek volna közzé. Szóval bizakodhatnak a rajongók, de azért óvatosan, várjuk meg a bemutatót, mert a Black Adam is ígéretesnek tűnt, de ez is egy újabb fiaskó volt a DC Films részéről.

Bár hivatalos szinopszist még nem kaptunk a filmhez, de a Flash többnyire a Flashpoint képregénysorozatot adaptálja, és a pletykák szerint meghatározó lesz a DC Univerzum jövőjére nézve. A filmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, valamint itt mutatkozik majd be Sasha Calle mint Supergirl.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.