Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, hogy összekapcsolják a DC Univerzum filmjeit, tévés és animációs sorozatait, sőt, még ennél is többre készülnek
Filmek

James Gunn megerősítette, hogy összekapcsolják a DC Univerzum filmjeit, tévés és animációs sorozatait, sőt, még ennél is többre készülnek

Végre egy nagy, összefüggő univerzumon dolgoznak a DC-nél is.

423
DC Univerzum

A DC Studios nemrég kinevezett társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran nem árultak el konkrét terveket a DC Univerzum jövőjéről, pedig lassan már egy hónapja annak, hogy munkába álltak. Gunn néha megosztott egy-két apróságot a rajongókkal, néha mondanivalójához egy képet is mellékel, ami csak olaj a tűzre, s vad találgatásokba kezdenek a követőek, hogy milyen DC-karakterekkel képzelik el a DC Univerzumot.

James Gunn a Twitteren megerősítette, a nagy terv az, hogy összekapják a DC Univerzum filmjeit, tévé és animációs sorozatait. Zack Snyder is valami hasonlót álmodott meg a múltban, de nem jött össze a rendezőnek, és Az Igazság Ligája csúfos felsülése után pedig a Warner Bros. inkább lemondott az egységes nagy univerzumról, a hangsúlyt az önálló kalandokra helyezték. Így kapott nagyobb szerepet Wonder Woman és Aquaman is.

A Warner Bros. Discovery új igazgatója már utalt rá, hogy a jövőben minden megváltozik, s a Marvel Moziverzum mintájára szeretnének elindulni egy új, kitaposott ösvényen. Most azonban hivatalosan is kimondták, hogy a DC Univerzum egy nagy összefüggő univerzum lesz, legyen szó a filmvászonról, a tévéképernyőjéről. Ezek mellett Gunn egy érdekes új felületet is megnevezett, amivel eddig senki sem számolt, és még a Marvel sem követi ezt.

A közösségi médiában az egyik rajongó azt szerette volna megtudni a rendezőtől, hogy Safran társelnökkel terveznek-e további tévésorozatokat a DC karaktereivel. Gun válaszában megerősítette, hogy napirenden van valóban, hogy további tévésorozatokat készítenek majd a nagysikerű Peacemaker – Békeharcos után, sőt, azt is elárulta, hogy a videojátékok is ebben a nagy közös világban játszódnak majd. Erre nem is gondoltunk, hiszen rengeteg Marvel- és DC-videojáték készült az évek során, de mindig a kánonon kívülre helyeztük őket. Remek példa erre a Marvel’s Avengers, amiben még a karaktereket is máshogy rajzolták meg, mint a filmvásznon.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.